Sužinokite, ką vilkėjo stilingiausios M.A.M.A. šventės viešnios

Daugelis raudonu kilimu žengusių Muzikinių apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2014 viešnių Kauno „Žalgirio“ arenos VIP zonoje akį traukė puošniais apdarais, stilingais aukštakulniais bateliais ir įmantriais papuošalais.

Renginio svečiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Renginio svečiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2015, 4:04 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:11 PM

Ne viena mergina ar moteris šventei pasirinko ilgą suknelę, akį traukusią giliomis iškirptėmis, apnuogintais pečiais ar nugaromis. Kitos ne mažiau žavėjo perregimais audiniais. Kelios moterys šventėje pasirodė vilkėdamos kostiumus su kelnėmis.

Daugelis dailiosios lyties atstovių tvirtino, jog didžiausiai muzikos šventei pradėjo ruoštis prieš mėnesį ar dar anksčiau, kitos kuo vilksis, nusprendė vos prieš keletą dienų.

Viena ryškiausių vakaro viešnių tapo dainininkės ir papuošalų kūrėjos Viktorijos Mauručaitės duktė taip pat dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha. Į šventę ji atvyko pasipuošusi dizainerės Virginijos Pauliukonienės kurta balta nugaroje žemę siekiančia, o priekyje trumpa suknele. Įspūdingo modelio suknelę papuošė V.Mauručaitės kristalais ir karoliukais siuvinėtas raudonas diržas. Prie drabužio mergina priderino šviesius „Karen Millen“ firmos batelius. Ne mažiau įspūdingai atrodė ir dainininkės šukuosena – didelis susuktas kuodas.

„Muzikinių apdovanojimų ceremonija yra didelė šventė, į kurią einant svarbu pasipuošti, stebinti. Būtinai šiam vakarui norėjosi kažko naujo ir ypatingo, todėl su dizainere apie drabužį pradėjome galvoti iš anksto“, – kalbėjo atlikėja.

„Mis Lietuva 2014“ konkurso nugalėtoją Agnę Kavaliauskaitę šventei papuošė dizaineris Liutauras Salasevičius. „Norėjau atrodyti šventiškai, gražiai ir elegantiškai, todėl džiaugiuosi, kad Liutauras puikiai įgyvendino mano norus. Juočiuosi nuostabiai“, – kalbėjo ilgą raudoną suknelę su šleifu vilkėjsusi tituluota gražuolė.

Verslininkė Natalija Martinavičienė tą vakarą pasirinko raudonos spalvos „Christian Dior“ prabangią suknelę. Prie jos priderino „Louboutin“ firmos batelius ir rankinę. „Jeigu yra nurodytas aprangos kodas, vadinasi, jo paisyti būtina. Privaloma atrodyti prabangiai“, – kalbėjo Natalija.

Stilistė Asta Valentaitė pernai vilkėjo mėgstamos juodos spalvos „Giorgio Armani“ švarką, po kuriuo matėsi stilinga „Agent Provocateur“ liemenėlė, „Max Azria“ sijoną, avėjo „Prada“ ilgaaulius batus.

A.Valentaitė tvirtino, jog ši apranga pabrėžia jos stilių ir atitinka aprangos kodą. Dizaineris Egidijus Rainys muzikos apdovanojimų šventei papuošė verslininkę Rasą Arlauskienę ir dainininkę Moniką Linkytę.

Itin liekną modelio Jolantos Leonavičiūtės figūrą pabrėžė ilga aptempta raudona „Herve Leger“ suknelė. Specialiai šiam vakarui moteris ją internetu atsisiuntė iš užsienio. Grožio konkursų dalyvė Vaida Jasaitienė buvo originali. Ji vakaro metu buvo pasipuošusi dizainerio Tomo Fordo juodu švarko ir kelnių kostiumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.