Lrytas.lt „Stilius“ mokys gyventi stilingai

Nuo šiol „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ medžiagas lrytas.lt skaitytojai galės rasti vienoje vietoje. Naujame lrytas.lt bloke „Stilius“ pateiksime stiliaus patarimų, mados tendencijų apžvalgas, garsenybių gyvenimo vingius.

Daugiau nuotraukų (1)

stilius.lrytas.lt

Feb 6, 2015, 1:43 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:41 PM

Čia rasite žurnalo rubrikas „Karamelė“, „Atvirai“, „Mano stilius“, „Stiprioji lytis“.

„Karamelė“ pasiūlys naujienų iš Lietuvos ir užsienio garsenybių pasaulio. Rubrikoje „Atvirai“ rasite išskirtinius žurnalo interviu su įdomiais, veikliais žmonėmis. „Mano stilius“ patars, kaip rengtis, kad būtumėte stilingi, o „Stiprioji lytis“ leis pasmalsauti, kuo domisi vyrai.

Nuo 1997 metų leidžiamas savaitinis žurnalas „Stilius“ skaitytojams siūlo įvairiausias temas. Tai publikacijos apie Lietuvos ir pasaulio garsenybes, žvaigždžių gyvenimus ir jų likimus, naujausius interjero dizainerių darbus, naujausias madų tendencijas ir kolekcijas, pasaulio podiumų įžymybes, grožio industrijos pasiekimus, įvaizdžio ir stiliaus specialistų patarimai, gurmaniškos virtuvės subtilybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.