Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Priminė paauglystę

Britney Spears
Britney Spears
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 26, 2015, 7:06 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:37 AM

Pastaruoju metu daug kas stengiasi pasišildyti aktorės Angelinos Jolie šlovės spinduliuose. Šįkart pasitaikiusia proga pasinaudojo fotografas Seanas McCallas – jis paviešino A.Jolie nuotraukas, kurias darė 1991 metais, kai aktorei buvo vos 16-a. Šių dienų Holivudo superžvaigždė dar tik buvo pradėjusi aktorės karjerą.

Puikuojasi naujomis formomis

Problemos dėl svorio liko popžvaigždės Britney Spears praeityje. Dainininkė pademonstravo nepriekaištingą figūrą reklaminėje savo pačios vardu pavadintoje apatinių ir maudymosi kostiumėlių fotosesijoje.

Pasidavė karnavalo siautuliui

Hiphopo atlikėja ir dizainerė Amber Rose niekada nebuvo pilka pelytė. Todėl dalyvavusi Trinidado karnavale ji greitai tapo viena ryškiausių eitynių dalyvių. Per karnavalą buvusi reperio Kanye Westo mylimoji vilkėjo žydrą gyvatės raštais margintą bikinį, papuoštą plunksnomis.

Aukoja grožį dėl kūdikio

Po Kembridžo kunigaikštienės Catherine oficialaus vizito į keramikos fabriką paaiškėjo, kad dėl nėštumo Catherine nusprendė nebedažyti plaukų. Dalis medikų teigia, kad dažant plaukus odos poros sugeria dažiklyje esančius cheminius elementus ir toksinus, o paskui jie patenka į nėščios moters kraujotaką ir pasklinda po visą organizmą.

Pašiepė garsenybes

Ar kada nors susimąstėte, kaip atrodytų seksualiausios pasaulio žvaigždės, jei imtų be saiko kimšti mėsainius ir nutuktų? Atsakymą jums gali pateikti ispanų menininkas Davidas Loperas. Jis, naudodamasis programa „Photoshop“, garsenybėms prideda ne vieną dešimtį papildomų kilogramų. Tarp Davido „aukų“ – realybės šou žvaigždutė Kim Kardashian.

Greitas ir įsiutęs

Galbūt ne veltui Holivudo žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris jaudinosi, kad jo sūnui Patrickui dainininkė Miley Cyrus gali padaryti blogą įtaką. P.Schwarzeneggeris pateko į avariją, kuri kilo po dideliu greičiu vykusių kito automobilio gaudynių. Patrickas įsiuto, kai kitas vairuotojas metė butelį vandens į jo automobilį. Vaikinui puolus jo vytis, nežinomas vairuotojas staiga apsisuko, susidūrė su Patricko automobiliu ir paspruko.

Viskas – iš karto

Manikiūras, pedikiūras, masažas, naujienų skaitymas. Ir visa tai vienu metu. Tokiu ritmu gyvena aktorė Sharon Stone, fotografų užtikta besigražinanti grožio salone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.