Džordanos Butkutės ir Elegijaus amžina meilė – ir ant jų kūnų

Ant kūno išpiešti mylimųjų vardai, įvairių religijų simboliai, gyvenimo etapus atspindinčios detalės ar tiesiog bereikšmiai eskizai – tai, kas buvo svetima anksčiau, dabar nebestebina daugelio. Dainininkės, Lietuvos popkaralienės Džordanos Butkutės (46 m.) kūną puošia net 8 tatuiruotės, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.  

Visi kūno piešiniai dainininkei Džordanai – ne tik gražūs, bet ir reikšmingi, su savo istorijomis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Visi kūno piešiniai dainininkei Džordanai – ne tik gražūs, bet ir reikšmingi, su savo istorijomis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas“)

2015-03-07 13:48, atnaujinta 2018-01-11 07:55

Pirmąją moteris pasidarė laimėjusi televizijos realybės šou „Akvariumas“ – taip įamžino savo pergalę. Tai buvo pusrutulis ant kairės rankos. Vėliau moteris ją taisė, todėl pusrutulis tapo apyranke.

Visi kūno piešiniai dainininkei – ne tik gražūs, bet ir reikšmingi, su savo istorijomis.

Dar prieš vestuves su mylimuoju Elegijumi Strasevičiumi moteris ant riešo smulkiomis raidėmis išsitatuiravo jo vardą. Tiesa, iš pradžių didelę tatuiruotę „Džordža“ pasidarė jos sutuoktinis. Vis dėlto vėliau tatuiruotė Džordanai pasirodė per smulki, todėl jos visą ranką papuošė didelėmis raidėmis išrašytas Elegijaus vardas.

„Turiu du Elegijaus vardus, gal dar kur reikėtų „Strasevičienė“ išsitatuiruoti. Mąsčiau, gal vėliau kokiomis gėlėmis apipinsime, bet taip ir liko. Nieko man nebereikia, svarbu abiejų mūsų pilnatvė širdyje“, – juokėsi dainininkė ir pripažino, kad kam nors tai galbūt atrodo itin sentimentalu, o jai – gražu.

Prieš vestuves Džordanos nugarą papuošė didelis užrašas „Mane teisti gali tik Dievas“. Didžiajai gyvenimo šventei nuotaką puošusi dizainerė Ramunė Piekautaitė tuomet išgirdo prašymą suknelę siūti taip, kad šis kūno piešinys nebūtų paslėptas.

Maža panda ant dešinės rankos – dainininkės talismanas. Džordana prisiminė, kaip kartą keliavo į Turkiją ir imdama lagaminus pametė savo mylimą žaislinę pandą su auskaru, kuri visada keliavo drauge.

„Buvo paskelbta žaislo paieška. Pamaniau, kaip ta panda su deimantu ausyje tingėjo skristi į Turkiją, kad liko Vilniuje. Nežinau, kas ir kur ją rado, bet aš ją atgavau“, – pasakojo moteris. Rinkdamasi drabužius Džordana negalvoja apie tatuiruotes. Jų žinoma moteris neslepia, bet ir nedemonstruoja.

„Mano piešiniai jau įaugę man į kūną. Tačiau jei iš po drabužio kyšotų pusė piešinio, man būtų negražu. Noriu arba jį visą paslėpti po drabužiu, arba visą parodyti. Viskas turi būti skoninga“, – sakė Džordana.

Mintyse dainininkė jau nešioja ir būsimą tatuiruotę – užrašą „Esi gyvas – turi šansą“. Tačiau kol kas keliauti pas meistrą ji neprisiruošia.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.