Nijolės Pareigytės-Rukaitienės tatuiruotės – iš mokyklos laikų

Ant kūno išpiešti mylimųjų vardai, įvairių religijų simboliai, gyvenimo etapus atspindinčios detalės ar tiesiog bereikšmiai eskizai – tai, kas buvo svetima anksčiau, dabar nebestebina daugelio. Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė (30 m.) puikuojasi dviem tatuiruotėmis.

Nijolė negalvoja, kaip atrodys jos tatuiruota oda senatvėje, juk daugelis jos amžiaus močiučių vaikščios tatuiruotos.<br>V.Balkūno, V.Ščiavinsko nuotr.
Nijolė negalvoja, kaip atrodys jos tatuiruota oda senatvėje, juk daugelis jos amžiaus močiučių vaikščios tatuiruotos.<br>V.Balkūno, V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas“)

Mar 9, 2015, 6:17 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:52 AM

Abi jas jauna moteris pasidarė būdama dar moksleivė. Kaip jai, nepilnametei, pavyko apgauti tatuiruočių meistrą? Juk 18 metų nesulaukusiems asmenims tatuiruotės nedaromos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Tatuiruotes man padarė toks pat mokinys kaip ir aš!“ – juokėsi Nijolė. Pasirodo, mokydamasi menų gimnazijoje būsimoji dainininkė bičiuliavosi su dailės kryptį pasirinkusiais mokiniais. Vienas jų, dabar gerai žinomas tatuiruočių meistras Danielius Djackovas, jaunesnei draugei ir pasiūlė piešinį ant kūno. Taip N.Pareigytei-Rukaitienei nugaros apačioje atsirado tarp spyglių besiranganti gyvatė.

„Tuo metu buvo ypač populiaru gyvatės, skorpionai ir spygliai. Šiandien labai džiaugiuosi, kad nesugalvojau ant rankos išsitatuiruoti grandinės ar skorpiono.

Gyvatė sukurta man specialiai, o apie prasmes būdama 10-oje klasėje mažai galvojau. Tas piešinys man gražus, erškėčių vainikėlį turėjo ir aktorė Pamela Anderson“, – juokėsi Nijolė.

Kiek vėliau tas pats draugas merginai ant čiurnos nupaišė ir du kinų hieroglifus, kurių vienas reiškia meilę, o kitas – aistrą. Kurį laiką tatuiruotes ji net slėpė nuo mamos.

Nijolė pamena, kad tuomet sklandė kalbos, jog kinų simboliai, tatuiruojami mūsų šalyje, dažnai reiškia kone makaronų ar sojų padažo pavadinimus. Tačiau ji neabejoja – jos simboliai reiškia būtent meilę ir aistrą. Mat moteris turėjo progos to paklausti tikros kinės.

Nijolei piešiniai ant kūno – labai gražu. Tai ji vadina kūno puošyba. Jauna moteris negalvoja, kaip atrodys jos tatuiruota oda senatvėje, ir juokiasi, kad daugelis jos amžiaus močiučių vaikščios tatuiruotos ir apsikarsčiusios auskarais.

Vis dėlto jei jos dukrelė Patricija grįžtų namo su tatuiruote, Nijolė neapsidžiaugtų. Tačiau ji įsitikinusi, kad tai tikrai nebūtų pasaulio pabaiga – yra daug baisesnių dalykų, kuriuos tėvams gali pranešti paaugliai vaikai.

„Ji juk mato pavyzdį. Ir dabar kartais pakrapšto mano tatuiruotes – gal mano, kad kas nors mamai pripaišė ar ji išsipurvino“, – šypsojosi dainininkė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.