Piešiniai ant A. Jolie ir S. O'Connor kūnų įaudrina ir vyrus

Ant kūno išpiešti mylimųjų vardai, įvairių religijų simboliai, gyvenimo etapus atspindinčios detalės ar tiesiog bereikšmiai eskizai – tai, kas buvo svetima anksčiau, dabar nebestebina daugelio. Airių dainininkės S.O’Connor ir aktorės Angelinos Jolie  kūnas nusėtas tatuiruočių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

S.O'Connor (kairėje) ir A.Jolie kūnus puošia daugybė tatuiruočių.<br>ViDA Press nuotr.
S.O'Connor (kairėje) ir A.Jolie kūnus puošia daugybė tatuiruočių.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 7:11 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:13 AM

Naujausios atlikėjos S.O'Conour tatuiruotės – ant skruostų ištatuiruotos raidės B ir Q nustebino net visko mačiusius. Kūno piešiniais puošti veidą drįsta tikrai ne kiekvienas, o ką jau kalbėti apie žvaigždes.

Moters skruostus papuošę inicialai – Brendano Quinlano. Airių laikraštis tuo metu spėjo, kad šis vyras – dar vienas, kurį įsimylėjo garsi dainininkė.

Veidas iki šiol buvo kone vienintelė vieta ant jos kūno, kuri nebuvo ištatuiruota. S.O’Connor tatuiruotes turi ant abiejų rankų, kojų, krūtinės.

Anksčiau dainininkė yra sakiusi, kad tatuiruotės – ant krūtinės ji išsitatuiravusi Jėzų, o ant kūno yra ir kitų religijų užrašų – nebūtinai atskleidžia jos tikėjimą. Greičiau tai – meno išraiška.

Seksualioji aktorė  Angelina Jolie dabar gal ir nebesidarytų kai kurių savo tatuiruočių. Jos aktorės kūną papuošė ne pačiu balčiausiu gyvenimo etapu, tačiau kai ši tatuiruota gražuolė žengia raudonuoju kilimu, niekam nė minties nekyla bjaurėtis piešiniais ant kūno.

„Kas mane maitina, tas mane naikina“ – skelbia vienas lotyniškas užrašas, o kiti piešiniai – juodas kryžius, kinų mirties simbolis, keli drakonai.

A.Jolie kūną – rankas, kaklą, nugarą, papilvę – puošiančias daugiau nei 20 tatuiruočių drąsiai galima vadinti žvaigždės gyvenimo liudytojomis. Ji yra sakiusi, kad nedaro piešinių ten, kur jų niekas nemato, o kiekvienas jų turi reikšmę.

Vis dėlto net trijų ankstesnių tatuiruočių aktorė jau yra atsikračiusi. Ji nebeturi drąsą reiškiančio kinų simbolio ant rankos – mat toks pat piešinys puošė ir jos buvusį vyrą Jonny Lee Millerį. Išsiskyrusi su aktoriumi Billy Bobu Thorntonu žvaigždė panaikino ir ištatuiruotą jo vardą, be to, dar vieną tatuiruotę, esančią arti intymių pagundų.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.