Šiandien „Lietuvos ryto“ skaitytojams – speciali dovana

Šiandien su „Lietuvos rytu“ – mados ir stiliaus žunalas „Stilius plius“, nušviesiantis, kaip madingai atrodyti ir gyventi šį pavasarį ir vasarą.

„Stiliaus plius“ viršelis.
„Stiliaus plius“ viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 6:26 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:45 AM

Žurnale rasite, kokie batai, paltai, audiniai, raštai, spalvos šį šiltąjį sezoną madingi. Aptarsime ir kokios manekenės dabar užkopusios į mados Olimpą.

Jau penkerius metus leidžiamas žurnalas „Stilius plius“ naujausiame numeryje analizuoja, kaip gimsta ir miršta tendencijos, kam kenkia greita mada.

Aptariamos ir laikrodžių naujienos bei pasmalsaujama, kokiais automobiliais važinėja galingiausių pasaulio valstybių vadovai.

Žurnale rasite ir madingų interjerų, kuriuose šį sezoną vyraus natūralumas bei daug kitų mūsų požiūrį į aplinką formuojančių reiškinių.

Šio pavasario ir vasaros mados tendencijas pristatantis „Stilius plius“ – kovo 10 dieną. Prenumeruojantiems ar perkantiems „Lietuvos rytą“ – nemokamai. Nuo kovo 11 dienos žurnalą bus galima įsigyti atskirai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.