Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? Pateikiame trumpą apžvalgą.

Davido Beckhamo ir Orlando Bloomo bučinys – riboto leidimo Mario Testino fotografijų albume.<br>M.Testino nuotr.
Davido Beckhamo ir Orlando Bloomo bučinys – riboto leidimo Mario Testino fotografijų albume.<br>M.Testino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 9:08 PM

Ankstyvos spėlionės

Popscenos diva Lady Gaga susižadėjo su aktoriumi Tayloru Kinney vos prieš kelias savaites, o jos gerbėjai jau spėlioja, kaip atrodys garsios poros vaikai. Internautai suliejo Lady Gagos ir T.Kinney veido bruožus ir sukūrė jų vaikų fotorobotus.

Nesėkmingas nusileidimas

Garsus Holivudo aktorius Harrisonas Fordas pateko į ligoninę po to, kai Los Andžele nukrito jo pilotuojamas lėktuvas. 72-ejų aktorius patyrė „pavojaus gyvybei nekeliančių sužalojimų“, sakė jo atstovė; naujausi pranešimai nurodė, kad filmų „Indiana Džons“ (Indiana Jones) žvaigždė buvo operuotas dėl dubens ir kulkšnies lūžių.

Debiutas

Praėjusių metų „Eurovizijos“ laimėtoja Austrijos „barzdotoji moteris“ Conchita Wurst išleidžia debiutinį albumą. Albumą „Conchita“ sudarys 14 dainų, tačiau tarp jų nebus garsiosios „Rise Like a Phoenix“, praėjusią gegužę Kopenhagoje atnešusios sėkmę C.Wurst, kuri iš tikrųjų yra 26 metų Tomas Neuwirthas.

Pažintis su drambliu

Princas Williamas lankėsi Kinijoje. Karališkosios šeimos atstovas bendravo su kaimelių gyventojais, glostė 13 metų dramblę Ran Ran.

Šviesus tėvo atminimas

Aktorė Gwyneth Paltrow pakvietė visus kovoti už žmonių lygybę. „Mano tėvas visą savo trumpą gyvenimą kovojo už lyčių ir rasių lygybę. Jis įžvelgė jėgą moteryse ir nuvedė jas į sėkmę. Aš esu už lygybę, o jūs?“ – pasidalinusi savo ir tėvo nuotrauka klausė aktorė.

Odė vyriškumui

Fotografas Mario Testino išleido riboto tiražo leidinį „SIR“. Fotografijų albume – per praėjusius du dešimtmečius M.Testino padarytos įspūdingiausios vyrų nuotraukos. Tarp jų – futbolininko Davido Beckhamo ir aktoriaus Orlando Bloomo draugiškas bučinys, įamžintas 2009 metais.

Gamtos mylėtoja

Supermodelis Gisele Bundchen su džiaugsmu minėjo Tarptautinę laukinės gamtos dieną. „Šiandien yra Tarptautinė laukinės gamtos diena. Svajoju apie saugią ir tvirtą ateitį, kurioje mes galėtume gyventi harmonijoje su savo gražia planeta ir laukine gamta“, – dalindamasi nuotrauka su žirafa rašė Gisele.

Tapo blondinais

Į mados namų „Balmain“ kolekcijos pristatymą atvyko sunkiai atpažįstamas aktorius Jaredas Leto. Jis po ilgo laiko tarpo nusiskuto vešlią barzdą, nusikirpo kelis metus augintus plaukus. Savo tamsius plaukus aktorius nusidažė balta spalva.

Tačiau jis nebuvo vienintelė žvaigždė, kuris į „Balmain“ pristatymą atvyko po kardinalių išvaizdos pokyčių. Tokia pat balta spalva plaukus nusidažė ir realybės šou žvaigždė, reperio Kanye Westo žmona Kim Kardashian. Tamsaus gymio moteris iki šiol dar nebuvo nusidažiusi plaukų tokia šviesia spalva. 

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.