Baltme serganti manekenė W.Harlow savo trūkumą pavertė privalumu

Ar iš tiesų pagal nusistovėjusius standartus sustyguoto mados pasaulio durys atviros tik įstabaus, kone tobulo grožio manekenėms be jokių trūkumų? Išgirdusi šį klausimą 19-metė „Diesel“ 2015 metų pavasario ir vasaros kolekcijos žvaigždė Winnie Harlow tik pergalingai šypteli. Ji įsitikinusi – reta odos liga nesutrukdys jai siekti triumfo plėšrioje grožio industrijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 6:41 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 7:00 PM

Manekenė W.Harlow serga baltme – liga, kuri kadaise kankino ir velionį popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną. Vaikystėje iš Toronto (Kanada) kilusios merginos šokoladinė oda pamažu pradėjo keisti spalvą – ant kūno ėmė plisti balti nepaliaujamai didėjantys odos lopinėliai. Ir nors šiandien mergina trykšta pasitikėjimu savimi ir į savo kūną žvelgia su meile, kelias į savęs pažinimą buvo ilgas ir duobėtas.

„Augau apsupta patyčių. Iš manęs juokėsi, manimi bjaurėjosi... Kad ir kur eičiau, nuolat girdėjau pašaipas. Karvė, zebras – patikėkite, tai vieni švelniausių žodžių, kuriuos man teko girdėti. Nesibaigiančios patyčios mano gyvenimą padarė tokį nepakenčiamą, kad savižudybę ėmiau laikyti vienintele išeitimi, padėsiančia man pajusti ramybę“, – prisipažino dabar sėkmingai į mados olimpą kopianti manekenė.

Merginos motina Lisa Brown sako, kad baltme sergančios dukros gyvenimas nuo mažumės buvo paženklintas galybės išbandymų.

„Winnie – miela, graži ir labai aktyvi mergina. Ir nors likimas jai nebuvo gailestingas, o gyvenimą tik dar labiau apsunkino aplinkui tvyrantis nepakantumas, aš nenustojau melsti Dievo, kad jis padėtų jai atrasti savo kelią“, – teigė L.Brown.

Laimė, į motinos maldas ilgainiui buvo atsakyta. Nuolat mokyklas keitusi ir su neigiamą įtaką jos gyvenimui dariusiais žmonėmis bendravusi mergina staiga suvokė galinti pakeisti savo likimą. Tačiau tam reikėjo ne tik kone herojiškos drąsos – didžiausia užduotimi tapo netinkamo požiūrio į savo kūną keitimas. Tad, užuot kaltinusi nepagydomą ligą dėl visų savo bėdų, Winnie stengėsi pamilti trūkumus.

Pasikeitęs požiūris ir išsiugdytas pasitikėjimas savimi atvėrė naujas duris – Winnie tapo populiarios amerikiečių televizijos laidos „Next Top Model“ dalyve, prasiskynusia kelią į finalą. Pasauliui išvydus nestandartinio grožio manekenę, pasiūlymai fotografuotis reklamose tiesiog plūste plūdo.

„Noriu įrodyti, kad kiekvienas mūsų gali siekti savo svajonės, nepaisant visų tų nereikšmingų trūkumų ir negalių, temdančių gyvenimą. Pamilkite save, ir pasaulis nušvis naujomis spalvomis“, – ryžtingai teigė nusistovėjusius mados pasaulio standartus laužanti W.Harlow.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.