Supermodelis Gisele Bundchen baigia karjerą ant podiumo

Netylant kalboms, kad Brazilijos supermodelis Gisele Bundchen planuoja kitą mėnesį paskutinį kartą pasirodyti ant podiumo, trečiadienį turėtų būti paskelbtas pareiškimas apie jos karjeros planus.

Pernai G.Bundchen uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.<br>„Scanpix“ nuotr.
Pernai G.Bundchen uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 18, 2015, 2:35 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 2:53 PM

Ilgą laiką su G.Bundchen, brangiausiai apmokama pasaulio manekene, bendradarbiaujančių Brazilijos mados namų „Colcci“ atstovė spaudai sakė, kad trečiadienį numatyta apie tai paskelbti oficialų pranešimą.

„Kol kas nėra nieko oficialaus, viskas – tik spėlionės, – sakė atstovė naujienų agentūrai AFP. – Dar neturime pareiškimo, iš kurio būtų aišku, ar ji traukiasi nuo podiumo, ar tiesiog nutraukia bendradarbiavimą su „Colcci“.

Gandus pakurstė praėjusį penktadienį žiniasklaidoje pasirodę pranešimai, esą G.Bundchen per San Paulo mados savaitę, kuri vyks balandžio 13-17 dienomis, paskutinį kartą žengs podiumu.

Kalbama, kad prieš du dešimtmečius manekenės karjerą pradėjusi gražuolė nusprendė, jog nuo šiol dirbs tik reklaminėse kampanijose.

G.Bundchen sesuo ir viešųjų ryšių vadovė Patricia Bundchen kol kas nieko nekomentavo.

34 metų blondinė G.Bundchen, kuri yra amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjo Tomo Brady žmona ir dviejų mažamečių vaikų mama, yra prancūzų mados namų „Chanel“ reklamos veidas, taip pat dirbo su tokiomis garsiomis kompanijomis kaip „Valentino“, „Victoria's Secret“, „Versace“ ir „Louis Vuitton“.

Prieš kurį laiką brazilė pristatė ir savo apatinių drabužių liniją, tačiau neseniai pareiškė, jog norėtų daugiau laiko skirti šeimai.

Žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai G.Bundchen uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.