Šokėjos S.Kniazevičiūtės figūros paslaptis – įvyniojimai į purvą

Išpuoselėtas kūnas – kasdienių treniruočių ir sveikos mitybos rezultatas. Ar sunkiai tai pasiekia televizijos ekranuose ir žurnalų puslapiuose šmėžuojantys žmonės?

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Mar 20, 2015, 6:12 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:49 PM

Prieš kelerius metus projekte „Šok su žvaigžde“ išgarsėjusi šokėja Sandra Kniazevičiūtė (31 m.) neslėpė, kad yra linkusi pilnėti, rašo žurnalas „Stilius“.

Siekdama išlaikyti akį traukiančią figūrą juodaplaukė kaunietė turi įdėti gerokai daugiau pastangų nei daugelis kitų dailiosios lyties atstovių.

Mergina kiekvieną dieną ne mažiau nei dvi valandas praleidžia šokių salėje, bent 2–3 kartus per savaitę prakaituoja sporto klube, kūno linijas dailindama ant bėgimo takelio ir treniruodamasi kardiotreniruokliais.

Porą kartų per savaitę S.Kniazevičiūtė lanko baleto pamokas, kurios padeda išlaikyti tiesią laikyseną, grakštumą.

Ne mažiau dėmesio nei fiziniam aktyvumui mergina skiria mitybai.

„Sotūs lietuviški cepelinai, vėdarai ir baltoji mišrainė nėra mano draugai, nors tai ir labai skanu. Saldumynais, be kurių sunku gyventi, mėgaujuosi itin retai, nebent vienu mažu saldainiu papiktnaudžiauju“, – tvirtino Sandra.

Mergina kasdien maitinasi nustatytu metu, tarp valgių vengia užkandžiavimų ir geria daug negazuoto vandens.

Pusryčiams S.Kniazevičiūtė paprastai valgo avižinę košę arba išgeria stiklinę vitaminizuoto kokteilio. Ant jos pietų stalo tikrai nepamatysi trijų patiekalų. Vidurdienį šokėja suvalgo daržovių sriubos arba vištienos su salotomis.

„Vakare grįžus į namus dažnai norisi prisikirsti sočiau, tačiau save tenka stabdyti. Valgau daržoves, vaisius, liesą mėsą ar varškę. Tai siūlau daryti visoms, kurios nori atrodyti jaunai ir patraukliai“, – patarė pašnekovė.

Prieš kelerius metus Sandra kurį laiką nešoko ir mažiau sportavo, todėl buvo priaugusi 6 kilogramus. Atsikratyti antsvorio jai nebuvo lengva.

Visiškai badauti mergina nenorėjo, kad nepakenktų sveikatai ir turėtų pakankamai energijos. Jai teko laikytis itin griežtos dietos ir daugiau judėti. Kilogramai ištirpo per porą mėnesių.

Kūno masažą ir kitas grožio procedūras mėgstanti Sandra kartą per savaitę, o jei pavyksta ir dažniau, lankosi pas masažuotoją.

Ne rečiau kaip kartą per mėnesį ji lepinasi kūno įvyniojimu į purvą ar dumblius. Šios procedūros ne tik atpalaiduoja, bet ir lygina bei stangrina odą, padeda atsikratyti šlakų, lieknina.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.