Sportas sumažino Kristinos Narbutaitytės apimtis 6 centimetrais

Pasaulio modelių kūno rengybos čempionei Kristinai Narbutaitytei (23 m.) nereikia sukti galvos, ką reikės veikti vakare.

Antroje televizijos projekto „Šuolis“ laidoje su bušido čempionu Remigijumi Morkevičiumi ji atliko porinį šuolį.<br>P.Mantauto nuotr.
Antroje televizijos projekto „Šuolis“ laidoje su bušido čempionu Remigijumi Morkevičiumi ji atliko porinį šuolį.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Stilius“)

Mar 22, 2015, 11:19 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:58 PM

Kauno technologijos universitete lyderystę studijuojanti mergina ketvirtus metus iškart po paskaitų skuba į treniruoklių salę, rašo žurnalas „Stilius“.

Jau kelis mėnesius Kristina kasdien vaikšto ir į baseiną, kur tobulina šuolio nuo lieptelio įgūdžius.

Antroje televizijos projekto „Šuolis“ laidoje su bušido čempionu Remigijumi Morkevičiumi ji atliko porinį šuolį.

Žiūrovus ir komisiją sužavėjo ne tik įspūdingas merginos pliūkštelėjimas į vandenį, bet ir it nulietos jos kūno formos.

K.Narbutaitytė neslėpė, kad išlaikyti dailią ir išlakią figūrą jai padeda ne tik po kelias valandas trunkančios kasdienės treniruotės sporto salėje ir baseine, – mergina laikosi griežtų mitybos taisyklių.

Pradėjusi sportuoti Kristina atsisakė anksčiau mėgto greitojo maisto – picų, mėsainių, bulvyčių, kebabų. Dabar šių produktų ant čempionės stalo nėra.

„Pradėjus sportuoti ir taisyklingai maitintis nukrito keli nereikalingi kilogramai, o kūno apimtis sumažėjo 5–6 centimetrais“, – džiaugėsi mergina.

Sportininkė valgo 5–6 kartus per dieną labai mažomis porcijomis. Dažniausiai ji renkasi vaisius, daržoves, paukštieną, ryžius, virtus kiaušinių baltymus.

„Siekiant išlaikyti dailias kūno linijas reikia nuolat žiūrėti, ką dedi į lėkštę. Tai visai nesunku, jeigu moteris turi tikslą atrodyti sveika, liekna ir nesuglebusi.

Valgau ne rečiau kaip kas tris valandas. Dėl tokio režimo ir dietos tenka ruošti maistą namuose ir nešiotis dėžutėse. Į kavines vaikštau ne itin dažnai“, – tvirtino mergina.

Mergina ne vienus metus vengia ir saldumynų. Kepsnius ir didžkukulius ji valgo labai retai. Jeigu jais piktnaudžiautų, gražų kūną tektų pamiršti.

Kristina nėra badavimo ar alinamų dietų šalininkė.

Ji net prieš varžybas nesilaiko daugelio sportininkų pamėgtos ir efektyvia laikomos baltymų dietos, kai numetama 10 ir daugiau kilogramų, tačiau vėliau jie sugrįžta. Dėl to sutrinka medžiagų apykaita.

K.Narbutaitytė nedažnai lepinasi kūno masažu ir grožio procedūromis, tačiau mėgsta pirties malonumus.

Sportininkė tikino, kad atrodyti nepriekaištingai galima daug judant, tinkamai maitinantis ir išgeriant apie 2 litrus vandens.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.