Lietuvėms – išskirtinis „Vogue“ dėmesys

Reikiamu laiku, reikiamoje vietoje. Šįkart šis šūkis suveikė prekės ženklo „D.Efect“ naudai, ir lietuvės dizainerės Eglės Žiemytės bei jos komandos kūriniai atsidūrė „Vogue“ redaktorių spintose.

Po to, kai tinklaraštininkė Charlotte Groeneveld buvo pastebėta dėvinti „D.Efect“ kailinius, su lietuviais susisiekė ir Amerikos „Vogue“ redaktorė.
Po to, kai tinklaraštininkė Charlotte Groeneveld buvo pastebėta dėvinti „D.Efect“ kailinius, su lietuviais susisiekė ir Amerikos „Vogue“ redaktorė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 7:06 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:55 AM

Prasidėjus mados savaičių maratonui Niujorke visi dalijosi ne tik nuomonėmis apie ant podiumo pristatytas kolekcijas, bet ir aikčiojo dėl beprotiško miestą užklupusio šalčio. Stilingosioms mados pasaulio asmenybėms tai tapo puikia galimybe pademonstruoti turimus kailius.

Pirmoji savo turimais „D.Efect“ kailiniais pasipuošė populiarų „AfterDRK" tinklaraštį kurianti Sabrina Meijer, kiek vėliau – ir tinklaraštininkė Charlotte Groeneveld. Po kelių dienų pasirodė ir daugiau nuotraukų, kuriose Niujorko bei Paryžiaus mados savaičių viešnios vilkėjo meškiuką primenantį „D.Efect“ dirbtinio kailio paltą.

Tokia reklama buvo pastebėta „D.Efect“ gerbėjų – šis modelis jau išparduotas, o du iš jų atsidūrė amerikietiškojo „Vogue“ redaktorių spintose. Jos šio prekės ženklo komandą pasikvietė į redakciją pristatyti kito rudens ir žiemos kolekcijos.

„Jausmas buvo siurrealus: tai toks didelis pasiekimas, kad sėkme buvo sunku patikėti iki pat tos akimirkos, kai prieš mus išsirikiavo „Vogue“ redaktorių ketvertas“, – pasakojo „D.Efect“ komunikacijos vadovė Aušra Prasauskaitė.

Atkreipti šio leidinio dėmesį – kiekvieno jauno dizainerio svajonė. O išskirtinumo ir uždarumo įspūdį lietuvių komandai dar labiau sustiprino ir pats patekimo į redakciją procesas: apsauga griežta kaip oro uoste, kiekvienas atsineštas daiktas skenuojamas ir tikrinamas, o svečiai fotografuojami.

Nenuostabu – naujoji leidinio redakcija įsikūrusi simbolinę reikšmę turinčiame pastate, naujajame Pasaulio prekybos centre, vos per žingsnį nuo rugsėjo 11-osios tragedijos vietos.

„Vogue“ žurnalistėms naujoji „D.Efect“ kolekcija patiko.

„Labai džiaugiuosi atradusi „D.Efect“, manau, jūs kuriate nuostabius paltus – būtent tai, ko moterys ir nori!“ – po susitikimo el. paštu rašė vogue.com mados redaktorė Jorden Bickham. Jos kolegė Chelsea Zalopany sakė įtarianti, kad šiuos paltus greitai dėvės visa „Vogue“ redakcija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.