Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian ir jos sutuoktinio reperio Kanye Westo dukra North jau lanko baleto pamokas.
Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian ir jos sutuoktinio reperio Kanye Westo dukra North jau lanko baleto pamokas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 25, 2015, 1:55 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 7:36 AM

Geriausi draugai

Amerikiečių dainininkė ir aktorė Bella Thorne – didelė šunų mylėtoja. Nors dėl įtempto grafiko ji beveik neturi laisvalaikio, nieku gyvu nepraleidžia progos pasivaikščioti po parką su augintiniais Kingstonu ir Hadesu.

Mažoji balerina Nors realybės šou žvaigždės Kim Kardashian ir jos sutuoktinio reperio Kanye Westo dukteriai North dar nėra nė dvejų metų, mergaitė jau lanko baleto pamokas. Tiesa, ant tėvų rankų North jaučiasi daug geriau nei ant žemės.

Sąmyšis dėl kūdikio

Vienas amerikiečių žurnalas paleido antį – Kembridžo kunigaikštienė Catherine pagimdė, o mažasis princas George’as jau susipažino su savo sesute. Paskalų žurnalas smulkiai aprašė neva kilusią paniką ligoninėje ir net nurodė, kad ne visi Catherine artimieji buvo įleisti į ligoninę susipažinti su naujagime. Vis dėlto „Life & Style“ išskirtiniame straipsnyje – nė krislelio tiesos. Kunigaikštienė šiuo metu vis dar yra nėščia, o antrasis kūdikis turėtų gimti balandžio pabaigoje.

Gangsterio namai atgijo

Legendinio nusikaltėlio Alo Capone vila vėl suspindo prabanga. Majamyje stovinti vila pastatyta 1922 metais, garsiausias JAV nusikaltėlis joje gyveno iki pat savo mirties penktajame dešimtmetyje. Nuo to laiko namas nebebuvo kruopščiai prižiūrimas. Vilos restauravimo darbams vadovavo A.Capone dukterėčia Deirdre Marie Capone. Ji pasakojo: „Pirmą kartą aplankiau dėdę Alą šiuose namuose, kai man buvo vieni. Būtent čia išmokau plaukti, važiuoti dviračiu. Čia aš atsisveikinau su dėde prieš pat jo mirtį.“

Atsisveikins su podiumu

Brazilijos gražuolė Gisele Bundchen baigia manekenės karjerą. Kalbama, kad kitą mėnesį Gisele paskutinį kartą pasirodys ant podiumo. Prieš du dešimtmečius manekenės karjerą pradėjusi gražuolė nusprendė, jog nuo šiol dirbs tik reklamos kampanijose. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai G.Bundchen uždirbo 44 mln. eurų ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.

Įgimtas talentas

Popžvaigždutės Britney Spears talentas pozuoti – įgimtas. Fotografas Davidas Barenas paviešino iki šiol niekam nerodytas Britney nuotraukas. Būsimai žvaigždei fotosesijos metu buvo 13 metų. B.Spears išgarsėjo prabėgus trejiems metams po šios fotosesijos, kai išleido singlą „Baby One More Time“.

Mažoji balerina

Nors realybės šou žvaigždės Kim Kardashian ir jos sutuoktinio reperio Kanye Westo dukteriai North dar nėra nė dvejų metų, mergaitė jau lanko baleto pamokas. Tiesa, ant tėvų rankų North jaučiasi daug geriau nei ant žemės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.