Gintarė Karaliūnaitė-Canuel meta svorį: pasiilgo savo suknelių

„Mano mielosios dailiosios suknelės, jau greitai jums nereikės liūdėti spintoje laukiant, kol pagaliau jus apsivilksiu“, – tokį pažadą davė dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel (36 m.). Artėjant dukters Sofios vienų metų gimtadieniui atlikėja tvirtai nutarė – laikas susigrąžinti akį traukiančią figūrą.

Gintarė kategoriškai nusiteikusi prieš badavimą, sintetines liekninamąsias piliules, drastiškas dietas.<br>A.Nareikos nuotr.
Gintarė kategoriškai nusiteikusi prieš badavimą, sintetines liekninamąsias piliules, drastiškas dietas.<br>A.Nareikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

2015-03-31 19:08, atnaujinta 2018-01-07 20:55

Nėštumo ir mažylės žindymo metu per dvidešimt kilogramų priaugusi kaunietė dainininkė ne tik griežtai žiūri, ką dedasi į lėkštę, bet ir sportuoja, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Amžius ir po antrojo vaiko gimimo pasikeitusi figūra Gintarę paskatino imtis papildomų lieknėjimo būdų.

Į svorio mažinimo programą įtrauktos riebalus deginančios ir liekninamosios procedūros – karštų akmenų masažą primenantys anticeliulitiniai masažai.

„Nėštumo metu gydytojai man buvo skyrę lovos režimą. Nieko stebėtino, kad priaugau svorio. Daugeliui motinų maitinant kūdikį svoris krinta savaime. Man nekrito – laikėsi toks pat“, – pasakojo su trečiuoju vyru kanadiečiu Marcu Canueliu dukters susilaukusi Gintarė.

Po gimdymo riboti mitybos dainininkė negalėjo, kad nesuprastėtų pieno kokybė ar jis visai nedingtų.

Dabar, kai Sofia motinos pienu žindoma tik naktimis, moteris mano, jog atėjo laikas pradėti rūpintis kūno linkiais ir stoti į kovą su nereikalingais kilogramais.

Tai daryti ją dar labiau akina pastaruoju metu vis dažniau plūstantys siūlymai rodytis scenoje bei viešumoje ir noras apsivilkti savo mėgstamas sukneles. Jų netrūksta G.Karaliūnaitės-Canuel spintoje.

„Pastaruoju metu vis dažniau atidarau savo drabužių spintą, sentimentaliai apžiūriu sukneles, kurias vilkėjau beveik prieš porą metų. Pažadu joms, kad jau tuoj tuoj vėl drauge lipsime į sceną, eisime į miestą. Ypač jaučiu ilgesį senelės siūtai suknelei – ji ne vienus metus buvo viena mėgstamiausių“, – atvirai kalbėjo Gintarė.

Dainininkė sakė, jog nė karto sutuoktinis jai nėra papriekaištavęs dėl papilnėjusios figūros. Tačiau, Gintarės įsitikinimu, slapčiomis Marcas viliasi, kad žmona bus tokia pat liekna, kokią pamilo.

Kovoti su antsvoriu moteriai yra tekę ir anksčiau. Gimus sūnui Nagliui, kuriam dabar 16 metų, Gintarė per pusmetį atsikratė daugiau nei 15 kilogramų. Kūno formas atlikėja tuomet padailino sugriežtinusi mitybą.

Ką deda į lėkštę, moteris žiūrėjo ir vėliau. Daugybę metų jai pavyko išlaikyti nepriekaištingą figūrą.

„Antrąkart pastojusi ir pagimdžiusi atpratau laikytis dietos, o sugrįžti nutrūkus nuo grandinės nėra lengva. Be to, dėl pasikeitusio kūno sunkiau mesti svorį. Šįkart teks įdėti gerokai daugiau pastangų“, – tvirtino Gintarė.

Dainininkė kategoriškai nusiteikusi prieš badavimą, sintetines liekninamąsias piliules, drastiškas dietas, tad ant jos stalo kurį laiką vyrauja rūgpienis, varškė, vaisiai, daržovės, žuvis, kalakutiena.

Tortus ir pyragaičius, be kurių anksčiau sunkiai ištverdavo net vieną dieną ir kurių pasiilgsta lieknėdama, Gintarė pakeitė pačios ruoštais ledais – su bananais, imbieru, cinamonu ir aitriosiomis paprikomis suplaktomis sušaldytomis pasukomis. Šis skanus liesas desertas malšina kaloringų saldumynų poreikį, suteikia energijos, greitina virškinimą.

Pradėjusi lieknėjimo programą dainininkė nori ne tik atgauti dailias formas, bet ir išlaikyti stangrią odą.

„Nesu jauniklė, žinau, kad mano organizmas veikia lėčiau, medžiagų apykaita ne tokia sparti kaip anksčiau, oda glemba greičiau. Nepritariu chirurginei intervencijai, kai iš tam tikrų vietų nusiurbiami riebalai, tačiau labai norėjau, kad riebalai tirptų greičiau.

Pasirinkau masažą “Vela Shape III“ aparatu. Po kiekvienos procedūros mažėja kūno apimtis, drabužiai tampa laisvesni“, – džiaugėsi dainininkė.

  Mišriąja technologija – infraraudonaisiais spinduliais, radijo dažniu, vakuumu ir mechaniniais voleliais atliekama procedūra įšildo, suaktyvina ne tik paviršinius, bet ir giluminius audinius, dėl to gerėja kraujo apytaka, limfos tekėjimas, lygėja oda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.