Dizainerė I. Žitkuvienė: „Į šią kolekciją sudėjau visą save“

Ketvirtadienį Vilniaus Pramogų arenoje įvyks „Inži“ mados namų 2015-2016 metų kolekcijos pristatymo renginys. Jo metu bus demonstruojama daugiau nei 70 vestuvinių ir vakarinių suknelių modelių, sukurtų „Inži“ mados namų dizainerės ir įkūrėjos Ingridos Žitkuvienės.

Madų šou metu bus demonstruojama daugiau nei 70 vestuvinių ir vakarinių suknelių modelių, sukurtų Ingridos Žitkuvienės.<br>„Nakutis Photography“ nuotr.
Madų šou metu bus demonstruojama daugiau nei 70 vestuvinių ir vakarinių suknelių modelių, sukurtų Ingridos Žitkuvienės.<br>„Nakutis Photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 12:15 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:22 PM

„Inži“ mados namų įkūrėja atskleidžia, kad ši kolekcija nustebins ne tik jos kurtais raštais numargintais audiniais, bet ir naujos simbolikos pristatymu. Visa tai bus atskleista per moters gyvenimo prizmę – nuo svajingos vaikystės iki jos vestuvių dienos, po kurios atsiveria nežinomybė.

„Be galo jaudinuosi laukdama šio renginio, kuomet susirinkusiems svečiams pristatysiu visą šių metų darbą. Į šią kolekciją sudėjau visą save. Tai bus visų moterų, taip pat ir mano, gyvenimo istorija“ – kalba dizainerė I.Žitkuvienė.

Trečius metus iš eilės vykusiame renginyje dalyvaus daugiau nei 2000 žmonių, tarp kurių bus daugiau nei 500 politikos, verslo, sporto ir pramogų pasaulio atstovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.