Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Dainininkė Lily Allen tapo mados namų „House of Holland“ saulės akinių kolekcijos „Mega Eyewear“ reklaminiu veidu.
Dainininkė Lily Allen tapo mados namų „House of Holland“ saulės akinių kolekcijos „Mega Eyewear“ reklaminiu veidu.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 2, 2015, 1:35 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:08 PM

Aktorė tapo stiliste

Serialo „Liežuvautoja“ superžvaigždė Leighton Meester išbandė save naujuoju amplua – suvienijusi jėgas su mados namais „Jimmy Choo“ aktorė tapo stiliste. L.Meester sukūrė savo individualaus stiliaus dienoraštį. Jame – mėgstamiausi „Jimmy Choo“ aksesuarai ir avalynė iš šio šiltojo sezono kolekcijos.

Santuokos krizė nesibaigė?

Nors modelio Kendros Wilkinson sutuoktinis Hankas Baskettas ir yra amerikietiškojo futbolo žvaigždė, Kendra jųdviejų sūnų Hanką jaunesnįjį moko žaisti europietiškąjį futbolą. Paparacai užfiksavo, kaip glamūrinis modelis praleido popietę su sūnumi lakstydama po parką ir spardydama kamuolį. Poros bičiuliai jau šnabždasi: gal tai savotiškas kerštas sutuoktiniui, kuris ją išdavė su transvestitu?

Tegyvuoja rokenrolas

Dainininkė Lily Allen tapo mados namų „House of Holland“ saulės akinių kolekcijos „Mega Eyewear“ reklaminiu veidu. Akinių kolekcija pasižymi eklektika: čia galima rasti ir metalu žvilgančių katės akių formos akinių, ir plastikinių lūpų formos akinių. O įvaizdį kardinaliai pakeitusi L.Allen tiesiog rėkte rėkia – šią vasarą valdo rokenrolas!

Auka iš meilės šeimai

Holivudo žvaigždei Angelinai Jolie dėl didelės vėžio išsivystymo rizikos buvo pašalintos kiaušidės ir kiaušintakiai. Ši operacija buvo atlikta prabėgus dvejiems metams po abiejų krūtų pašalinimo. Dėl geno BRCA1 mutacijos A.Jolie grėsė 87 proc. krūties vėžio ir 50 proc. kiaušidžių vėžio išsivystymo rizika. Nuo vėžio jau mirė aktorės motina, senelė ir teta. Angelina ne kartą pabrėžė, jog drastiškų prevencinių priemonių imasi bijodama, kad jos vyras Bradas Pittas gali likti vienas su jų šešiais vaikais.

Ebolos viruso siaubas iš arti

Jungtinių Tautų vaikų fondo geros valios ambasadorius aktorius Orlando Bloomas apsilankė Ebolos viruso krečiamoje Liberijoje. Jis, bendraudamas su Liberijos gyventojais, pamiršo savo, kaip Holivudo žvaigždės, statusą. „Visi žmonės, kuriuos sutikau savo vizito metu, yra pasiryžę nugalėti Ebolos virusą ir susigrąžinti normalų gyvenimą“, – džiaugėsi žmonių optimizmu O.Bloomas.

Nuotakos puošmena – nėštumas

Per Valentino dieną amžinos santuokos saitais susisaistę serialo „Šerlokas Holmsas“ žvaigždė Benedictas Cumberbatchas ir teatro režisierė Sophie Hunter pagaliau paviešino vestuvių nuotraukas. Ypatingąją dieną S.Hunter pasipuošė mados namų „Valentino“ suknele iš aukštosios mados kolekcijos. Balta kaip sniegas suknelė buvo dekoruota nėriniais, bet didžiausia moters puošmena – nėščiosios pilvukas, kurį drabužis dailiai pabrėžė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.