Dizainerė D. Vapsvienė: „Patogus rūbas – tai ne beformis maišas“

Balandžio 9 dieną Teatro arenoje publika išvys naują dizainerės Dianos Vapsvienės moteriškų drabužių linijos „V. Desire“ kolekciją.

Kolekcijos veidu tapo stilistė Agnė Gilytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Kolekcijos veidu tapo stilistė Agnė Gilytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-07 17:20, atnaujinta 2018-01-07 09:19

„Moteris kaip stirna“ – taip kūrėja pavadino antrąją autorinę kolekciją.

Pernai pristačiusi grandiozinę debiutinę „V. Desire“ kolekciją, šiemet dizainerė rengiasi ne mažiau įspūdingam šuoliui į lietuviškos mados aukštumas.

„Nesiekiu diktuoti tendencijų, kurti vien madingų drabužių, – tikina D. Vapsvienė. – Mano tikslas – kurti patogius, nepriekaištingai sukonstruotus ir stilingus drabužius veikliai, kūrybiškai, beprotišku tempu gyvenančiai šiuolaikinei moteriai. Šiek tiek laukinei, kaip toji stirna, tačiau visada viską spėjančiai. Tokiai, kokia esu aš pati.“

Dizainerė liko ištikima savo braižui, tik šįkart kolekcijoje nustebins įvairesniais kirpimais ir audinių įvairove. Iki šiol prekių ženklų „Modi du“ ir „V. Desire“ kūrėja naudojo patvarius ir šiuolaikiškus, – tencenlį, modalą – ir toliau žada stebinti klientes kokybiškais ir ilgaamžiais audiniais bei šiuolaikiškai ir nepriekaištingai sukirptus drabužius.

„Daugelis mano, kad patogus drabužis – tai platus beformis maišas. Iš tiesų patogus drabužis turi būti nepriekaištingai sukonstruotas, ir tam negailiu nei laiko, nei jėgų, – teigė D. Vapsvienė. – Kolekcijoje pamatysite itin universalaus drabužio – liemenės – variacijas, klienčių jau pamėgtus ilgus sijonus ir dar daug originalių daiktų, kuriais moterys galės papildyti spintas pavasarį ir vasarą“.

D.Vapsvienės kurtais „V. Desire“ drabužiais spintas yra papildžiusios ir garsios moterys. Pernai ant podiumo jos pirmąją kolekciją demonstravo būrys žinomų moterų. „V. Desire“ ambasadorėmis jau yra tapusios atlikėjų prodiuserė Neringa Zeleniūtė, krepšininko Arvydo Macijausko žmona Viktorija Macijauskienė.

Šiemet kolekcijos „Moteris kaip stirna“ veidu pasirinkta stilistė Agnė Gilytė. Garsių, stilingų moterų netrūks balandžio 9 dieną Teatro arenoje – ypatingame kolekcijos pristatyme dalyvaus apie 800 kviestinių svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.