Garsioji „žuvėdra“ Iveta Lukošiūtė jau nori vaikų

„Jau svajoju apie vaikus. Noriu būti nėščia“, – prisipažino pasaulio sportinių šokių čempionė Iveta Lukošiūtė (34 m.). Buvusi garsiojo kolektyvo „Žuvėdra“ narė dabar kur kas geriau žinoma Didžiojoje Britanijoje – trejus metus su garsiais britais šoka televizijos projekte „Strictly Come Dancing“. Tačiau į Lietuvą ji būtinai troško atvykti – juk vyko „Žuvėdros“ atsisveikinimo koncertai.

Šokėja Iveta Lukošiūtė jau kalba apie tai, kaip norėtų vaikų.<br>A.Pelakausko, „ViDa Press“ ir asmeninio albumo nuotr.
Šokėja Iveta Lukošiūtė jau kalba apie tai, kaip norėtų vaikų.<br>A.Pelakausko, „ViDa Press“ ir asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė („Lietuvos rytas“)

2015-04-07 19:43, atnaujinta 2018-01-07 08:49

Dviejuose „Žuvėdros“ jubiliejiniuose ir atsisveikinimo koncertuose praėjusią savaitę ji pasirodė su Ukrainoje gimusiu moldavu Ghermanu Mustucu (43 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“. 

„Publika negailėjo aplodismentų. Prieš išeinant pirmo šokio, girdint plojimus, ištryško ašaros“, – prisimena atlikėja.

Kolektyve „Žuvėdra“ I.Lukošiūtė pradėjo šokti nuo pirmos klasės. Ji žėrė pagyrimus kolektyvo vadovams Skaistutei ir Romaldui Idzelevičiams: „Nuostabūs, unikalūs žmonės. Idzelevičiai labai pakeitė mano charakterį, vaikystę.“

Į gimtinę Iveta atvyko po penkerių metų pertraukos. Klaipėdoje ji gyveno iki 17-os, tada išsikraustė į Ameriką, kur jau buvo emigravusi merginos motina.

Kolektyvas „Žuvėdra“ parengė klaipėdietę dideliems skrydžiams. Būdama 18-os ji Amerikoje buvo priimta į šokių studiją mokyti suaugusiųjų. Vėliau su partneriais dalyvavo daugybėje konkursų, pelnė ne vieną apdovanojimą, du kartus tapo pasaulio čempione, penkis kartus Šiaurės Amerikos čempione.

Šie laimėjimai prieš trejus metus atvėrė lietuvei kelią į BBC šokių su žvaigždėmis projektą.

„Žuvėdros“ duotas startas, galima sakyti, lėmė ir meilę.

Dvylika metų moteris Niujorke šoko ir kitus šokti mokė su Gh.Mustucu, beveik tiek pat laiko pora gyveno kartu. Ghermanas palaikė Ivetos norą dalyvauti Didžiosios Britanijos televizijos šou: „Esi žvaigždė, turi važiuoti.“

Pora prieš trejus metus prestižinėje Manhatano vietoje atidarė savo šokių studiją. Kai I.Lukošiūtė pusmečiui išvyksta į Europą, studija rūpinasi vienas Gh.Mustucas.

Tiesa, jų draugystė patyrė išbandymų. Prieš metus Iveta suabejojo, ar Ghermanas iš tiesų tas žmogus, su kuriuo ji nori nugyventi likusį gyvenimą, susilaukti vaikų. Vyras jau buvo pasipiršęs mylimajai, kai ji nusprendė skirtis ar bent padaryti pertrauką. Iveta išsikraustė į kitą butą. Pora toliau šoko ir kartu rūpinosi šokių studija.

„Nebuvau užtikrinta. Visą parą būdavome kartu – nebesupratau, myliu ar nemyliu, esame tik draugai ar daugiau. Kartais reikia pabūti toliau vienas nuo kito, kad suprastume, ar norime būti kartu“, – aiškino moteris.

Po išsiskyrimo juodu nenori niekur skubėti, bet yra pasirengę draugystę pradėti iš naujo.

„Jau svajoju apie vaikus. Noriu būti nėščia. Įdomus jausmas, kai vaikas auga viduje. Matau daug šokėjų, kurios ilgai šoka, o paskui būna per vėlu susilaukti vaikų, sunku pastoti. Dar metus ar dvejus galiu sau leisti pašokti, bet paskui jau norėsiu pokyčių“, – kalbėjo I.Lukošiūtė.

Ji atkreipė dėmesį, kad Ghermanas būtų geras tėvas. „Jis myli vaikus. Žaviuosi, kaip jis rūpinasi sesers vaikais. Jis būtų geras vyras. Žiūrėsime“, – įvykiams už akių nenorėjo užbėgti Amerikos lietuvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.