Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Atlikėjas Justinas Bieberis vėl atsidūrė teisėsaugos akiratyje.
Atlikėjas Justinas Bieberis vėl atsidūrė teisėsaugos akiratyje.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 7, 2015, 7:30 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:49 AM

Supermodeliai irgi valgo

Garsus „Victoria’s Secret“ angelas Sara Sampaio tapo mėsainių tinklo „Carl’s Jr.“ reklamos veidu. Portugalų gražuolė reklamoje pasirodė vilkėdama tik raudoną bikinį ir kailinius. „Ar atlaikysite tokį karštį?“ – pasirodžius reklamai paklausė pati S.Sampaio.

Išdykęs kiškutis

Modelis ir aktorė Paula Labaredas nusiuntė savo gerbėjams seksualų sveikinimą Velykų proga. Per šventinę fotosesiją Paula virto kiškučiu, žadinančiu vyrų vaizduotę.

Dar vieni nemalonumai

Atlikėjas Justinas Bieberis vėl atsidūrė teisėsaugos akiratyje. Vienas kanadiečių vairuotojas padavė į teismą dainininką ir reikalauja kompensacijos už tariamas muštynes jo limuzine. Remiantis teismo dokumentais, ieškovas siekia prisiteisti 850 000 dolerių (625 920 eurų) ir reikalauja nurodymo J.Bieberiui laikytis nuo jo mažiausiai 100 metrų atstumu.

Ledinė beprotybė

Rusijoje plinta nauja mada – ledinio kefyro iššūkis. Prie jo prisidėjo balerina Anastasija Voločkova. Kaip tikina rusų žvaigždynas, šis iššūkis – tai naujas būdas atkreipti visuomenės dėmesį į nemokamą vaikų maitinimą. Ironiška, kad maisto išmetimu kovojama už maistą alkstantiems.

Nuogas protestas

Vaizdo įrašų dalijimosi platforma „YouTube“ pašalino popžvaigždutės Nadeeos Volianovos dainos „Fuck Me Daddy“ vaizdo klipą dėl pernelyg atvirų vaizdų. O Nadeea nusprendė surengti paskaitą „YouTube“ apie tai, kas iš tiesų yra nuogumas. Dainininkė namuose surengė atvirą fotosesiją, krūtis prisidengdama tik lentele su užrašu: „Tai yra nuogumas“.

Paslaugusis princas

Mergaičių svajonės būti išgelbėtoms tikro princo gali tapti tikrove. Princas Williamas pradėjo eiti greitosios medicinos pagalbos sraigtasparnio piloto pareigas. Vasarą jis pradės vykdyti misijas ir pilotuos Rytų Anglijos greitosios pagalbos sraigtasparnį. Anksčiau princas tarnavo Karališkosiose oro pajėgose, tačiau savo tarnybą baigė 2013 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.