F dydžio krūtys smulkutės S. Vergaros gyvenimą pavertė pragaru

Kompleksuojate dėl pernelyg mažų krūtų? „Modernios šeimos“ (Modern Family) žvaigždė Sofia Vergara galėtų jus patikinti – jau geriau plokštuma, nei gigantiškos krūtys, kurioms tinkamų liemenėlių ieškoti tenka pačiose keisčiausiose vietose.

F dydžio krūtys smulkutės S. Vergaros gyvenimą pavertė pragaru.<br>„ViDA Press“ nuotr.
F dydžio krūtys smulkutės S. Vergaros gyvenimą pavertė pragaru.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 1:59 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:38 AM

Iš šono žvelgiant gali atrodyti, jog didžiąją dalį smulkutės Sofios kūno svorio sudaro būtent krūtys. Juk jos – net F dydžio. Anot žvaigždės, po to, kai ji persikėlė į Los Andželą, tinkamų liemenėlių jai teko ieškoti parduotuvėse, kuriose parduodamos prekės striptizo šokėjoms.

„Mano krūtys didžiulės. Nusipirkti liemenėlę man – tikras pragaras. Ir ką gi dariau atsikrausčiusi į Los Andželą? Susiradau parduotuves, kurios prekiauja apatiniu trikotažu, skirtu „naktinėms plaštakėms“... Negaliu surasti tinkamo žodžio... Na, žinote... Šokėjoms... Striptizo šokėjoms. Lieknoms merginoms su gigantiškais papais“, – per interviu leidiniui „Vanity Fair" teigė viena geriausiai apmokamų amerikiečių televizijos aktorių.

Aktorė taip pat prisipažino svajojanti apie dirbtinę krūtinę. Neapsigaukite – S.Vergara tikrai netrokšta didesnių krūtų, ji tenori, kad atsigulus ant nugaros krūtys liktų vietoje, o ne ištižtų į šonus.

Dar vienas dalykas, kuris S.Vergarą beprotiškai erzina – tai kritikų išsakomos mintys, jog šioji visuomet vilki tokio paties modelio sukneles.

„Ak, Sofia ir vėl vilki tokio paties kirpimo suknelę. Tai, po velniais, ką norėtumėte, kad vilkėčiau? Akivaizdu, kad yra tam tikra priežastis, kodėl renkuosi tokias sukneles! Spėkite, kokia ji?“, – retoriškai klausė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?