Net būdama nėščia Sarah Stage demonstruoja pilvo presą

Nėščia 30 metų manekenė Sarah Stage publikuodama savo asmenukes „instagram" tinklalapyje išpopuliarėjo vos per vieną naktį. Daugiau nei 1.5 milijonų siekėjų turinti moteris, publikuodama savo nuotraukas, susilaukė ne tik pagyrimų dėl savo dailios figūros, bet ir skaudžios kritikos.

„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:06 AM

„Vos 10 dienų iki mūsų susitikimo“, – skelbė modelis, įsikėlusi dar vieną nuotrauką, kurioje ji vilki tik apatinius. Gyvūnų teises ginanti manekenė, gyvenanti Los Andžele, gali pasigirti savo pilvo presu net būdama devintą mėnesį nėščia. Jos siekėjos šmaikštauja: „Padėk man Viešpatie, mano pilvas didesnis po vakarienės, negu pas Sarah, devintame mėnesyje“. Fitneso fanatikė net laukdamasi neapleidžia sporto salės ir sveikos mitybos.

Modelis atsisakė nėštumo metu vilkėti drabužius slepiančius jos pilvuką ir renkasi rūbus, pabrėžiančius jos kūno linijas. Todėl sparčiai augantis pilvukas netrukdo jai ir toliau kopti karjeros laiptais. Sarah išdidžiai reklamuoja įvairių tinklalapių pardavinėjamas sukneles.

Įspūdingų kūno linijų savininkė, labai aiškiai pademonstravo visiems, jog džiaugiasi kiekviena nėštumo minute. „Jei turite problemų žiūrėdami į mano nuotraukas, nustokite mane stebėti“,- savo paskyroje rašo dauguma moterų įkvėpianti Sarah.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.