Dizaineris K. Lagerfeldas savo modelius lepina neregėta prabanga

Viena mados namų „Chanel“ kūrybos direktoriaus Karlo Lagerfeldo (81 m.) mūzų tituluojamas modelis Bradas Kroenigas (35 m.) atvirai prabilo apie gyvenimą po aukštosios mados kūrėjo sparnu.

Viena mados namų „Chanel“ kūrybos direktoriaus Karlo Lagerfeldo (81 m.) mūzų tituluojamas modelis Bradas Kroenigas (35 m.) atvirai prabilo apie gyvenimą po aukštosios mados kūrėjo sparnu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Viena mados namų „Chanel“ kūrybos direktoriaus Karlo Lagerfeldo (81 m.) mūzų tituluojamas modelis Bradas Kroenigas (35 m.) atvirai prabilo apie gyvenimą po aukštosios mados kūrėjo sparnu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2015, 8:40 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:11 PM

Nuo prašmatnių „Rolex“ laikrodžių ir deimantais nusagstytų apyrankių iki nerūpestingų atostogų tolimiausiuose pasaulio kraštuose – ekscentriškojo dizainerio auklėtinis gauna viską, ko tik geidžia jo širdis.

„Karlas labai dosnus. Jam svarbu, kad jį supantys žmonės atrodytų nepriekaištingai“, – dizainerio polinkį švaistytis brangiomis dovanomis teisino B.Kroenigas. K.Lagerfeldas ne kartą viešai yra pareiškęs, kad jam priimtina tik modelių draugija. Negražių žmonių jis negalįs pakęsti – jie dizaineriui sukelia depresiją.

Šešiametis Brado sūnus Hudsonas taip pat auga apsuptas K.Lagerfeldo malonės. Mažajam mados kūrėjo krikštasūniui subtilus stiliaus pojūtis, regis, įskiepytas nuo mažumės – pirmą kartą aukštosios mados kolekcijos pristatyme jis apsilankė būdamas vos dvejų metų, ne kartą žengė rampomis apšviestu podiumu ir praėjusiais metais tapo „Chanel“ reklaminiu veidu.

B.Kroenigas ir jo sūnus – nuolatiniai K.Lagerfeldo kelionių palydovai, privačiu dizainerio lėktuvu keliaujantys ne tik į tolimiausius pasaulio taškus, bet ir dalyvaujantys aukštosios mados pristatymuose bei išskirtinai tik elito atstovams skirtuose vakarėliuose. Juodu – lyg artimiausi dizainerio šeimos nariai.

„Į berniukus žvelgiu kaip į savo sūnus. Neturiu tikros šeimos, tad modeliai man atstoja vaikus, tik be jokių problemų, kurias jie galėtų sukelti“, – britų dienraščiui „The Times" teigė kandžiomis replikomis pagarsėjęs dizaineris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.