Kaip savo odą prižiūri Kembridžo kunigaikštienė Catherine?

Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona, kuri jau šį mėnesį turi gimdyti, spindi kaip niekada. Kembridžo kunigaikštienė Catherine (33 m.) laukdamasi antros atžalos, kaip spėjama dukrelės, atrodo nepriekaištingai. Jos oda švyti, o akys spindi. Tad kokia gi jos grožio paslaptis?

Reguliariai prižiūrėdama odą Catherine naudoja visai nedaug makiažo.<br>„Vidapress“ nuotr.
Reguliariai prižiūrėdama odą Catherine naudoja visai nedaug makiažo.<br>„Vidapress“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 15, 2015, 7:29 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:42 PM

Reguliariai prižiūrėdama odą Catherine naudoja visai nedaug makiažo. Pasikliaudama „Yves Saint Laurent Touche Eclat“ korektoriumi, kuris atspindi šviesą ir pasitelkusi savo mėgstamiausią „Laura Mercier Tinted Moisturiser“ makiažo pagrindą kunigaikštienė sukuria itin natūralų įvaizdį. Skirtingai nuo kitų žvaigždžių, Catherine kosmetiką perka ir renkasi pati. Išleidus į prekybą „Lancome“ firmos „Advanced Genifique“ serumą kunigaikštienė pastebėta perkanti jį. Serumas buvo iššluotas iš prekybos vos tik pasirodęs.

Grožio specialistė Nadine Baggott atskleidė kelias būsimos karalienės grožio paslaptis. Moteris yra didelė produktų linijos „Heaven Skincare“ gerbėja. Ši odos priežiūros linija dar vadinama gamtos botoksu. Bičių nuodai esantys produkcijoje lygina oda ir mažina raukšleles.

Taip pat aristokratė žavisi „Karin Herzog“ odos priežiūros produkcija. Ši, anot specialistų, pritaikyta moterims, kurios dažnai skraido, keliauja ir didžiąją dalį laiko praleidžia mieste. Produktų linija pagrįsta deguonimi, o ją sudaro valomieji veido pieneliai, losjonai ir kremai skirti brandžiai odai. Julie Chichocki, moteris dirbanti šioje kosmetikos įmonėje, teigia, jog Catherine naudoja būtent šios produkcijos veido odos priežiūrai skirtus rinkinius. Žinoma, Catherine spindi ne tik dėl to, kad yra nėščia. Puikūs genai ir reguliari veido priežiūra įtakoja jos spindesį ir suteikia jai žavesio besidžiaugiant paskutinėmis nėštumo akimirkomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.