Naujos gražuolės Patricijos Belousovos pergalės – Maskvoje

Tarptautiniame konkurse „Mis visata“ Lietuvai atstovavusi vilnietė šokėja Patricija Belousova (20 m.) ne pačiu geriausiu būdu įsitikino, kad gražuolės titulas yra ne tik malonus pripažinimas, bet ir sunki našta. Grožio konkursas jai kainavo meilę, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Patricijos ir Sergejaus debiutas šokių aikštelėje buvo itin sėkmingas – pora tapo konkurso nugalėtojais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Patricijos ir Sergejaus debiutas šokių aikštelėje buvo itin sėkmingas – pora tapo konkurso nugalėtojais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2015, 10:49 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 11:14 AM

Buvęs gražuolės širdies draugas Tomas Fainšilas nespėjo koja kojon su Patricija, kurios gyvenimo tempas pagreitėjo net kelis kartus.

„Brangus žmogus nesuprato mano kelio. Grožio konkursas man parodė, kur aš esu ir su kuo. Mano gyvenime viskas pasikeitė taip greitai, kad brangūs žmonės negalėjo eiti toliau kartu, jiems pritrūko laiko suprasti, kas vyksta, o sprendimus reikėjo priimti staigiai. Tad pradėjau juos priiminėti viena“, – atviravo Patricija.

Tomas buvo ne šiaip mylimasis, bet ir P.Belousovos šokių partneris. Po visų šių įvykių ir toliau kartu šokti porai buvo per daug skaudu, todėl P.Belousovai teko susirasti naują šokių partnerį. Juo tapo Sergejus Konovalcevas. Kartu su juo Patricija treniruojasi Maskvoje.

Prieš savaitę įvyko Patricijos ir Sergejaus debiutas šokių aikštelėje. Pora garsaus rusų choreografo Arseno Agamaliano pastatytą šokį atliko nepriekaištingai – jie buvo paskelbti konkurso nugalėtojais.

„Mes labai norėjome laimėti ir tam ruošėmės. Savo šokiu parodėme meilę, aistrą, atskleidėme vyro ir moters santykius. Sulaukėme labai aukštų įvertinimų. Visi palaikė mūsų porą, mat mano partneris Sergejus – tituluotas šokėjas, jis visada šoko su savo sese. Visiems buvo įdomu, ką gi į porą pasiėmė garsusis šokėjas“, – pasakojo Patricija.

Šiuo metu daugiausia laiko ji praleidžia Maskvoje, kur vyksta treniruotės. Į Lietuvą grįžta tik pailsėti ir sutvarkyti reikalų: apsilankyti universitete, dalyvauti fotosesijose, dalyti interviu.

P.Belousova tikina, kad dabar tapo pasaulio žmogumi, kuriam nėra svarbi vieta: Majamis, Maskva ar Vilnius.

Lietuvos sporto universitete studijuojanti Patricija verčiasi per galvą, kad sėkmingai baigtų mokslus. Dėl treniruočių Maskvoje ji praleidžia daug paskaitų.

„Džiaugiuosi, kad dėstytojai mane supranta ir padeda ne tik mokytis, bet ir tęsti sportininkės karjerą“, – šypsojosi P.Belousova.

Parengė Dovilė Lebrikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.