Ispanijos karalienė Letizia nusirėžė ilgus plaukus

Ispanijos karalienė Letizia trumpai nusirėžė plaukus. Jie dabar tesiekia smakrą ir yra tamsesni nei iki šiol. 42 metų monarchei, kuri praeityje visada buvo ištikima savo stiliui, tai pirmas radikalus pokytis apskritai.

„Karalienė dabar atrodo daug šiuolaikiškiau, – rašo laikraštis „El Pais“. – Matosi, kad jai nauja šukuosena patinka“.<br>ViDA Press nuotr.
„Karalienė dabar atrodo daug šiuolaikiškiau, – rašo laikraštis „El Pais“. – Matosi, kad jai nauja šukuosena patinka“.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 22, 2015, 4:43 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:46 AM

„Karalienė dabar atrodo daug šiuolaikiškiau, – rašo laikraštis „El Pais“. – Matosi, kad jai nauja šukuosena patinka“. Apsigyvenusi karališkuosiuose rūmuose, Letizia išsiskyrė dalykišku stiliumi, nuo kurio retai nukrypdavo. „Tik dabar ji išdrįso žengti šį žingsnį“, – teigiama laikraštyje.

„El Mundo“ šukuoseną apibūdino kaip „naujausią mados klyksmą“ ir palygino Letizią su Victoria Beckham, kuri ilgą palaiką buvo su panašaus ilgio plaukais.

Tačiau diskutuojame ne tik apie karalienės plaukus, bet ir apie jos kūną. Žiniasklaidos nuomone, Letizia vėl suplonėjo. Imta spėlioti apie galimus mitybos sutrikimus. Ir iš tikrųjų monarchė nuotraukose atrodo sulysusi, jos rankos – kaulėtos. Savaime suprantama, oficialaus rūmų pareiškimo šiuo klausimu nėra.

Karaliaus Felipe žmona dažnai buvo kritikuojama, kad atrodo pernelyg šalta ir arogantiška. Pakeista šukuosena dabar gali būti pirmasis žingsnis įvaizdžiui sušvelninti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.