Kylie Jenner lūpų sužavėti paaugliai pradėjo žalojančią madą

Kvailiausia visų laikų mada? Toks klausimas kyla daugumai, kai išgirsta apie paauglius užvaldžiusią madą pasididinti lūpas. Deja, paaugliai save dažniau sužaloja nei iš tiesų pasigražina. Šią madą įkvėpė ne kas kitas, o prieštaringai vertinamo Kardashianų klano žvaigždutė Kylie Jenner.

Netrūksta susižavėjusių Kylie Jenner lūpomis.
Netrūksta susižavėjusių Kylie Jenner lūpomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 7:38 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:25 AM

17-metė Kylie daugiausiai visuomenės dėmesio sulaukia dėl itin putlių lūpų. Mergina tikina, kad ji lūpoms netaiko jokių specialių priemonių, neleidžia injekcijų. Pasak Kylie, jos lūpos atrodo itin putlios tik makiažo dėka – vien lūpas mergina dažo 40 minučių.

Ištikimiausi Kylie gerbėjai sukūrė iššūkį, socialiniuose tinkluose žymimą #kyliejennerchallenge. Jo metu paaugliai, pasinaudodami stikline ar kitu į ją panašiu daiktu, siekia padaryti savo lūpas putlesnes. Jie prisideda prie burnos stiklinę, ką prispaudžia taip, kad į stiklinę nepatektų oras, ir išsiurbia likusį orą iš stiklinės. Dėl vakuumo lūpos patinsta ir atrodo putlesnės.

Tiesa, rezultatas nė iš tolo neprimena dailių K.Jenner lūpų. Dėl pažeidimų jos jautrios, o kraujagyslės, esančios aplink lūpas, dažnai sutrūkinėja, tai sukurdamos mėlynes.

Sekmadienį prasidėjęs K.Jenner lūpų iššūkis jau įgavo pagreitį, nepaisant to, kad susilaukė aršios kritikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.