Eva Longoria pristatė savo namų dekoracijos liniją

Ketvirtadienį nusivylusi namų šeimininkė Eva Longoria pristatė savo kurta namų dekoracijos linija. Moteris bendradarbiaudama su „JC Penny“ kompanija į prekybą išleido 4 skirtingus patalynės komplektus.

Pozuodama savo kolekcijos pristatyme Eva Longoria atrodė kaip visada nuostabiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Pozuodama savo kolekcijos pristatyme Eva Longoria atrodė kaip visada nuostabiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 26, 2015, 7:43 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:11 PM

„JC Penny“ mielai sutiko dirbti kartu su E.Longoria dėl jos gebėjimo kurti ir dėl to, kad ji yra žinoma dėl savo klasikinio stiliaus ir nesenstančio grožio. Idėjų savo kūrybai moteris semiasi keliaudama.

Šią kolekciją įkvėptą Turkijos, Maroko ir Ispanijos kultūros bei meno, galima įsigyti ne tik „JC Penny“ kompanijos parduotuvėse, bet ir užsisakyti internete. Kainos svyruoja nuo 34.99 iki 169.99 dolerių.

Pozuodama savo kolekcijos pristatyme E.Longoria atrodė kaip visada nuostabiai. 40-metė vilkėjo baltą, pieštuko formos suknelė ir elegantiškus kreminius aukštakulnius. Aktorė sako, jog pradėjo kurti, siūti lovos užtiesalus, nes negalėdavo jų įpirkti. Jos namuose yra net kelios siuvimo mašinos, kuriomis moteris siuva ne tik buitį puošiančius daiktus, bet ir sukneles bei kelnes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.