Neseniai pagimdžiusi S. Stage ir vėl demonstruoja tobulą figūrą

Balandžio 14-ąją pagimdžiusi manekenė Sarah Stage įrodė kritikams, jog jie klydo. Interneto sensacija tapusi moteris pagimdė sveiką, 3,2 kg sveriantį berniuką.

Balandžio 14-ąją pagimdžiusi manekenė Sarah Stage įrodė kritikams, jog jie klydo. Interneto sensacija tapusi moteris pagimdė sveiką, 3,2 kg sveriantį berniuką.<br>„Instagram“ nuotr.
Balandžio 14-ąją pagimdžiusi manekenė Sarah Stage įrodė kritikams, jog jie klydo. Interneto sensacija tapusi moteris pagimdė sveiką, 3,2 kg sveriantį berniuką.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 29, 2015, 11:13 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:06 AM

Manekenė, likus kelioms dienoms iki gimdymo, džiugino gerbėjus asmeninėmis nuotraukomis, kuriose demonstravo savo liekną figūrą ir net pilvo raumenukus. Kritikai žėrė komentarus, jog tai yra nesveika, kūdikiui sportas ir sveika mityba pakenks. Tačiau Sarah nekreipė dėmesio ir pagimdžiusi sūnų Jamesą Hunterį ji didžiuojasi savo sveiku, gražiu berniuku ir nepakitusiomis kūno formomis.

Nepraėjus net 2 savaitėms po gimdymo 30 metų moteris atrodo geriau nei prieš tai. Į pagalbą pasitelkusi juosmens diržą, kuris padeda formuoti itin laibą liemenį, manekenė publikuoja savo asmenukes socialiniuose tinklalapiuose. Tarp kitko, dauguma gimdžiusi žvaigždžių naudoja šį ne itin brangų diržą, kurio kaina siekia 72.99 dolerius. Kim Kardashian bei Jessica Alba po gimdymo taip pat treniravo savo juosmenis.

Sarah išbandė ne itin populiarų būdą atstatyti organizmą po gimdymo. Ji vartoja savo placentos tabletes. Šios išgaunamos sutrynus sudžiovintą placentą ir sumaišius ją su įvairiais vitaminais.

Kad ir kaip kritikai peikė Sarah stage pasirinkimą sportuoti ir prisižiūrėti mitybą nėštumo metu, moteris tik įrodė jiems, kad viskas yra suderinama. Sarah Stage vis dar atrodo kaip apatinių drabužių modelis, o ne kaip ką tik pagimdžiusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.