Elena Puidokaitė-Atlanta sielą gydėsi Ibisoje

„Dabar esu labai laiminga moteris! Tikrai kur kas laimingesnė nei buvau prieš kelias savaites. Mokėjau branginti ir saugoti savo problemas, kaupti jas kaip didžiausius deimantus ant kaklo. Dabar mokausi jas nusimesti ir jaučiuosi kur kas lengvesnė“, – džiaugėsi iš atostogų sielai neseniai grįžusi Elena Puidokaitė-Atlanta (34 m.).

E.Puidokaitė-Atlanta ir L.Blekaitytė (dešinėje).
E.Puidokaitė-Atlanta ir L.Blekaitytė (dešinėje).
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas“)

May 12, 2015, 3:54 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:42 AM

Buvusi dainininkė, dabar renginių organizatorė ir televizijos laidų redaktorė bei vykdomoji prodiuserė Elena poilsį ir atostogas visada sieja ne su prie prabangaus viešbučio baseino išgulėtų dienų ir suvalgytų skirtingų patiekalų skaičiumi. Jai kokybiškos atostogos – įspūdžiai, savęs suvokimas ir laikas apmąstymams.

Užsisukusi darbuose ir kasdienybės rutinoje, vos suplanavusi kelionę Elena pradeda jaustis tarsi ant sparnų – tuomet ir iki atostogų likę darbai pavyksta sklandžiau, ir nuotaika iškart pasidaro puiki.

„Dabar toks laikas, kai labai sąmoningai noriu ne bet kokių, o kokybiškų atostogų. Mano manymu, ilsėtis bet kurioje pasaulio šalyje penkių žvaigždučių viešbutyje, kaip kad daug kam įprasta, – laiko gaišimas, man taip nebetinka.

Tokios atostogos man atrodo nekokybiškos, nuo tingumo, nuobodulio ir besaikio valgymo tik pavargstama“, – pasakojo E.Puidokaitė.

Todėl Lietuvoje susipažinusi su netradicinių atostogų organizatore, knygos „Sielos aritmetika“ autore, asmeninio tobulėjimo ir moteriškumo atskleidimo trenere Leonora Blekaityte Atlanta ilgai nesvarstė ir netrukus susidėjo lagaminą savaitės kelionei į Ibisos salą.

Atsitraukimas, kitoks atsipalaidavimas, o ne savo paviršutiniškų įnorių patenkinimas Elenai pasirodė būtent tai, ko norėjo. Keliauti po savo vidinį pasaulį, geriau susipažinti su savimi nuostabaus grožio Ibisos saloje su būriu kitų moterų Atlantai atrodė lyg svajonių atostogos, rašo žurnalas „Stilius“.

„Turėjau tai patirti! Moterų stovykloje puikioje aplinkoje, neįtikėtino grožio saloje praleidome savaitę. Ką veikėme? Atsiplėšėme nuo visko! Nebuvo nei telefonų, nei kompiuterių, nei televizoriaus.

Rytai prasidėdavo „Nia“ treniruotėmis – tai kovos menų, šokio ir jogos elementų turinčios treniruotės. Šį sportą pamėgau iškart. Medituodavome, valgėme skanius argentinietės virtuvės meistrės ruoštus valgius ir lankėme seminarus įvairiomis moteriškumo temomis“, – pasakojo Elena.

Kaip atleisti sau, kaip nebūti piktam, kaip neturėti blogų minčių, kaip atsikratyti savo praeities vaiduoklių – atsakymai į šiuos klausimus, paskaitos apie dėkingumą, gyvenimą čia ir dabar, o ne siekį geriau gyventi ateityje žavėjo buvusią dainininkę kiekvieną dieną.

E.Puidokaitė su kitomis moterimis keliavo po salą ir džiaugėsi, kad turint automobilį nedidelę salą galima gana greitai apkeliauti. Moteris juokėsi, kad Ibisa garsėja nepamirštamomis linksmybėmis ir įspūdingais naktiniais klubais, tačiau juose ji nesilankė ir visai tokios veiklos nepasigedo.

„Man kur kas smagiau buvo apsilankyti hipių turguje, kur iš tikro salos šamano įsigijau puikių ir reikšmingų lauktuvių, saulei leidžiantis paplūdimyje pasiklausyti būgnų muzikos, kurią atlieka daugiau nei šimtas būgnininkų, pasėdėti ant uolos krašto ir džiaugtis prasmingais pokalbiais su ypatingais žmonėmis, kvėpuoti kalnų oru ir mėgautis apačioje ošiančia jūra! Galiu labai drąsiai pasakyti – ši savaitė man buvo pati geriausia gyvenime“, – šypsojosi moteris.

Po kelionės Atlanta mokosi gyventi čia ir dabar, stengiasi tų minčių nepamiršti ir nepasiduoti rutinai. Bent metus ji tikisi neiššvaistyti tos energijos, kurios įsikrovė Ibisoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.