Gražuolė R. E. Mazurevičiūtė parodė pratimus dailiai figūrai

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (23 m.) pavasarį susirūpino kūno linijomis. Mergina dažną dieną nubėga po kelis kilometrus. Kaunietę kone kasdien galima sutikti sveikatingumo klube – čia ji mankštinasi pagal trenerio griežtai sudarytą programą.

Nugaros raumenims. Pakelkite kojas ir krūtinę nuo kilimėlio, tieskite rankas į priekį ir atgal, sulieskite mentis, iškvėpkite.<br>N.Šabanausko nuotr.
Nugaros raumenims. Pakelkite kojas ir krūtinę nuo kilimėlio, tieskite rankas į priekį ir atgal, sulieskite mentis, iškvėpkite.<br>N.Šabanausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

May 13, 2015, 6:33 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 10:37 PM

Parko takeliais ne vieną mėnesį su penkeriais metais vyresniu draugu Mantu Pitkausku bėgiojusi R.E.Mazurevičiūtė neseniai stojo prie starto linijos, kai Kaune vyko Ąžuolyno bėgimas. Mergina sėkmingai įveikė 5 kilometrų distanciją.

„Bėgimas – puikus būdas ne tik tvirtinti kūną ir dailinti figūrą. Jis padeda pailsinti galvą nuo teisės magistro darbo rašymo, pamiršti visus rūpesčius“, – atvirai pasakojo tituluota gražuolė. Lietuvos krašto apsaugos savanorė sakė, kad dar prieš kelerius metus 5 kilometrų atstumas jai būtų buvusi sunkiai įveikiama užduotis. Tačiau po treniruočių ekstremaliomis sąlygomis, ir dar su kareiviška manta, gražuolė prie to įprato.

Žygių metu R.E.Mazurevičiūtei su kuprine ant pečių yra tekę bėgti miškais, per smėlį ir net bristi per pelkes.

Šį pavasarį kaunietė pradėjo lankyti Kaune esantį SIL sveikatingumo klubą , čia treneris Virginijus Garlauskas jai sudarė specialią mankštos programą.

„Mano mankšta trunka maždaug pusantros valandos. Pratimai skirti visoms raumenų grupėms. Iš pradžių kai kuriuos jų atlikti buvo kiek sunku, bet vėliau mankšta tapo maloniu užsiėmimu“, – tvirtino pašnekovė.

Savo mankštos programa kaunietė sutiko pasidalyti ir su kitomis dailiosios lyties atstovėmis. Ji įsitikinusi, kad šiuos pratimus merginos ir moterys galėtų atlikti ne tik sporto klube, bet ir parke ar namie.

Daug judanti R.E.Mazurevičiūtė stengiasi ir kuo sveikiau maitintis. Jos racione daugiausia košių, daržovių, vaisių, liesos mėsos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.