Gražuolis Johnny Deppas tapo nauju „Dior“ kvepalų veidu

„Karibų piratų“ žvaigždė Johnny Deppas taps nauju veidu kvepalų pasaulyje ir reklamuos „Dior“ vyriškų kvepalų liniją. Prancūzijos mados namai trečiadienį patvirtino, kad 51 metų amerikiečių aktorius netrukus pristatys jų naują odekoloną.

„Dior“ atsisako nurodyti, kokios vertės kontraktą pasirašė su J.Deppu.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Dior“ atsisako nurodyti, kokios vertės kontraktą pasirašė su J.Deppu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 3, 2015, 6:50 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 3:24 PM

Nors „Dior“ atsisako nurodyti, kokios vertės kontraktą pasirašė su žvaigžde, tačiau, atrodo, kad šiam tikslui mados namai gali skirti nemažą biudžetą, kadangi anksčiau jų produktus reklamavo tokios žvaigždės kaip Natalie Portman ir Charlize Theron.

J.Deppo, kuris yra vienas daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių, turtas vertinamas 250 mln. JAV dolerių (220 mln. eurų). Didelę jo dalį aktoriui sunešė „Karibų piratai“, kurių paskutinė dalis šiuo metu yra filmuojama Australijoje.

Nors J.Deppo žvaigždė po truputį gęsta, per pastaruosius ketverius metus jis nusifilmavo keliuose didelio populiarumo kino teatruose susilaukusiuose filmuose, įskaitant „Vienišą klajūną“, „Transcendenciją“ ir „Mortdecai“.

Praėjusį mėnesį filmuotis į Australiją atvykusį aktorių užklupo nemalonumai, kai savo privačiu lėktuvu jis į šalį nelegaliai įvežė du savo Joršyro terjerus. Pareigūnams pagrasinus užmigdyti gyvūnus, šuneliai buvo išskraidinti atgal. Šį incidentą Australijos žiniasklaida ironiškai pavadino „karu su terjerais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.