Kiek Bruce'ui Jenneriui kainavo virsmas į moterį?

Kai Kim Kardashian broliui Robui nusiuntė „Vanity Fair“ žurnalo viršelį, kurį puošė Caitlyn Jenner atvaizdas, vaikinas neatpažino savo patėvio. Nieko keisto – buvusio olimpinio čempiono Bruce'o Jennerio neliko nė kvapo. Visa ši transformacija atsiėjo net 76 tūkst. JAV dolerių.

Kai Kim Kardashian broliui Robui nusiuntė „Vanity Fair“ žurnalo viršelį, kurį puošė Caitlyn Jenner atvaizdas, vaikinas neatpažino savo patėvio.<br>Vanity Fair/AP nuotr.
Kai Kim Kardashian broliui Robui nusiuntė „Vanity Fair“ žurnalo viršelį, kurį puošė Caitlyn Jenner atvaizdas, vaikinas neatpažino savo patėvio.<br>Vanity Fair/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2015, 5:08 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 2:34 AM

Plastikos chirurgas Jeffrey Spiegelis atskleidė, kas, jo manymu, buvo atlikta moterimi tapusiam B.Jenneriui.

Veido patempimo ir antakių pakėlimo operacija (30 tūkst. dolerių). Plastikos chirurgas teigia, jog Bruce'as veido patempimo operacijai ryžosi dar 9-ajame dešimtmetyje. Šį kartą veido patempimas buvo atliktas norint paryškinti sumoteriškėjusius veido bruožus.

Taip pat buvo atlikta antakių pakėlimo operacija tam, kad vizualiai padidėtų akys. J.Spiegelis tikina, jog prie plaukų augimo linijos taip pat buvo prikišti chirurgų nagai.

Skruostikaulių implantai (3 tūkst. dolerių). Silikoniniai implantai buvo įdėti per burną, kad išvengtų pjūvių ir po jų liksiančių randų. Skruostikaulių operacija Caitlyn išties didžiuojasi.

Žandikaulio operacija (10 tūkst. dolerių). Kad sušvelnintų bruožus, Cailyn žandikaulis buvo šiek tiek pamažintas ir patrumpintas. Operacija taip pat buvo atlikta per burnos ertmę, kad išvengtų randų.

Adomo obuolio šalinimo operacija (5 tūkst. dolerių). Tai buvo vienas pirmųjų Bruce'o virsmo į moterį etapų.

Nosies plastinė operacija (12 tūkst. dolerių). C.Jenner prisipažino, jog tam, kad pasiektų norimą rezultatą, nosį teko koreguoti dukart.

Lūpų injekcijos (1 tūkst. dolerių). Botulino toksino injekcijos padarė moters lūpas putlesnes.

Krūtų didinimo operacija (10 tūkst. dolerių. Teigiama, kad prieš sutikdamas savo buvusią žmoną Kris Jenner, Bruce'as vartojo hormonus, dėl kurių galėjo pasigirti solidžia B dydžio krūtine. Nustojus vartoti hormonus krūtinė sumenko. Dabar jam buvo atlikta krūtų didinimo operacija, teigiama, kad Caitlyn krūtys – D dydžio.

Klubų operacija (5 tūkst. dolerių). Tikima, jog „pilnesni“ Caitlyn klubai taip pat yra plastikos chirurgų darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.