Gražuolės Evos Mendes lieknumo paslaptis – meditacija

Motinyste besidžiaugianti Holivudo aktorė Eva Mendes (41 m.) nėra iš tų moterų, kurios visomis išgalėmis stengiasi atsikratyti nėštumo metu priaugtų kilogramų. Vis dėlto, susigrąžinti prarastas formas gražuolei buvo lengva. Ir paslaptis slypėjo tikrai ne alinančioje dietoje.

Gražuolės Evos Mendes lieknumo paslaptis – meditacija.<br>ViDA Press nuotr.
Gražuolės Evos Mendes lieknumo paslaptis – meditacija.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-29 11:04, atnaujinta 2017-10-22 20:44

Už sparčiai kritusį svorį Eva dėkinga ne tik subalansuotai mitybai, bet ir meditacijai.

Meditacija padėjo man sunkiausiais gyvenimo momentais“, – tikino žvaigždė, kurios santykiai su aktoriumi Ryanu Goslingu (34 m.) ne kartą buvo plačiai aptarinėjami žiniasklaidoje. 2014 metų rugsėjo mėnesį dukros susilaukusi pora vis dar nėra susituokusi.

Meditacija Eva kliaujasi jau daugelį metų – tai jai padėjo ne tik atrasti ramybę, susidoroti su žiniasklaidoje sklidusiais gandais, bet ir išlaikyti liekną figūrą.

Teigiama, jog meditacija ir teigiamos mintys sumažina stresą ir medžiagų apykaitą lėtinančio kortizolio kiekį organizme.

Anot įžymybių trenerio Jorge'o Cruise'o, teigiamos mintys padeda padidinti seratonino (geros nuotaikos hormono) kiekį organizme.

Meditacija, kaip vienu iš lieknėjimo būdų, kliaujasi ne tik E.Mendes, bet ir Holivudo aktorė Jessica Alba, atlikėja Katy Perry bei supermodelis Miranda Kerr.

Vis dėlto, vien meditacija kovoti su papildomais kilogramais nepadės – privalu derinti mitybą, vengti daug cukraus turinčių patiekalų ir gėrimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.