Transseksualus supermodelis A. Pejic save prilygina C. Jenner

Vienas garsiausių šių laikų transseksualių supermodelių Andreja Pejic laidoje „Mornings“ prabilo apie lyties keitimo operaciją, panašaus likimo žvaigždę Caitlyn Jenner ir tai, kaip atsidūrė ant scenos kartu su atlikėja Taylor Swift.

Transseksualus supermodelis Andreja Pejic (kairėje) save prilygina Caitlyn Jenner.<br>AP/ViDA Press nuotr.
Transseksualus supermodelis Andreja Pejic (kairėje) save prilygina Caitlyn Jenner.<br>AP/ViDA Press nuotr.
Andreja Pejic (dešinėje) tapo viena iš Taylor Swift koncerto pažibų.<br>AP/ViDA Press nuotr.
Andreja Pejic (dešinėje) tapo viena iš Taylor Swift koncerto pažibų.<br>AP/ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 29, 2015, 7:26 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:31 PM

Praėjusiais metais lyties keitimo operacijai pasiryžusi Andreja teigė, jog jos ir Kardashianų klano galvos Caitlyn Jenner istorijos, vis dėlto, turi panašumų.

„Taip, aplinkybės skiriasi. Mūsų istorijos ganėtinai skirtingos, bet yra vienas dalykas, kuris jas sieja: apie savo sprendimą mes pasiryžome prabilti viešai“

Kalbėdama apie savo sprendimą pasikeisti lytį, A.Pejic neslėpė, jog ją gasdino aplinkinių interpretacijos. Neva ne kiekvienam buvo lemta suvokti jos sprendimo motyvus.

„Veikiausiai, daugelis manė, jog lytį keičiu dėl karjeros. Man tai skamba tiesiog absurdiškai. Operacija, reabilitacija, psichologinė trauma. Nejaugi turėjau ryžtis tam tik vardan karjeros?

Vis dėlto, virsmas į moterį buvo įdomi patirtis. Ir, beje, teigiama – galų gale gyvenu tokį gyvenimą, apie kurį visada svajojau. Tačiau tai pareikalavo daugybės išbandymų ir tikrai nepriminė pasakos“, – per televizijos laidą sakė A.Pejic.

Kaip gi ji atsidūrė ant scenos kartu su T.Swift?

„Mudvi turime bendrų draugų. Ji nugirdo, kad atvyksiu į jos koncertą, tad netrukus paskambino man ir paprašė, jog prasieičiau scena lyg podiumu. Žinote, tai buvo neįtikėtina. Keletą minučių jaučiausi kaip popmuzikos žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.