Kaip po atostogų atrodyti žaviai ir be nuovargio žymių?

Ilgos valandos lėktuve, temperatūrų svyravimai ir miego trūkumas sukelia stresą organizmui. Tad tam, kad iš lėktuvo išliptumėte spinduliuojanti grožį, o ne nuovargį, būtina pasirūpinti savo išvaizda dar skrendant tarp debesų.

Kad iš lėktuvo išliptumėte spinduliuojanti grožį, o ne nuovargį, būtina pasirūpinti savo išvaizda dar skrendant tarp debesų.<br>123rf nuotr.
Kad iš lėktuvo išliptumėte spinduliuojanti grožį, o ne nuovargį, būtina pasirūpinti savo išvaizda dar skrendant tarp debesų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2015, 7:21 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 3:48 PM

Pateikiame penkis patarimus, padėsiančius po ilgo skrydžio atrodyti žvaliai ir žavingai:

1. Po ranka visuomet privalu turėti buteliuką vandens. Ekspertai pataria prieš skrydį ir jo metu reguliariai gerti vandenį. Taip išvengsite veido ir kūno odos išsausėjimo.

2. Odą drėkinti reikėtų ne tik iš vidaus – pravartu įsigyti kelioninio dydžio terminio šaltinio vandens arba hidrolato (distiliuotas gėlių vanduo) buteliuką. Šios purškiamos priemonės pasižymi raminamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu, malšina niežėjimą ir suteikia gaivumo jausmą.

3. Ledo kubeliai – tai pirmoji pagalba pavargusioms akims po ilgo skrydžio. Paakių oda yra itin jautri ir plona, tad tiesiogiai priglaudę ledą galite ją pažeisti. Patariama ledo kubelį įvynioti į švelnaus audinio skiautę (tiks ir nosinaitė) ir tik tuomet švelniai pridėti prie paakių. Ledo kubeliu galima masažuoti ir visą veido odą – šitaip suteiksite skaistumo ir gyvybingumo.

4. Po skrydžio derėtų pasirūpinti ir plaukais – šie, išlipus iš lėktuvo, dažniausiai būna praradę apimtį. Sausas šampūnas padės pašalinti ant šaknų susikaupusius riebalus bei priduos plaukams purumo.

5. Grožio ekspertai pataria nevarginti savo odos storu sluoksniu makiažo. Po skrydžio veido nešvarumus pašalinkite makiažo valymo servetėle ir apsiribokite maskuokliu, spalvą suteikiančiu lūpų balzamu bei tušu.˙˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.