Žvaigždžių savaitė: taisykles laužanti karalienė ir kiti įvykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II
Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II
Aktorė Sharon Stone<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorė Sharon Stone<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorė Sharon Stone
Aktorė Sharon Stone
Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II
Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II
Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas
Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas
JAV modelis Charlotte McKinney
JAV modelis Charlotte McKinney
„Sosto žaidimų“ žvaigždė Jasonas Momoa
„Sosto žaidimų“ žvaigždė Jasonas Momoa
Seanas Stewartas
Seanas Stewartas
Daugiau nuotraukų (8)

„Lietuvos rytas“

Aug 1, 2015, 3:57 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 10:00 AM

Grožio procedūros

Aktorė Sharon Stone (57 m.) laiko veltui nešvaisto. Viename Beverli Hilso grožio salonų apsilankiusi Holivudo žvaigždė užsisakė manikiūrą ir pedikiūrą. Kad laikas per grožio procedūras neprailgtų, Sharon skaitė žurnalą ir mėgavosi galvos bei pečių zonos masažu.

Nekantri vairuotoja

Juokaujama: jei nori pamatyti tikrąjį žmogaus veidą, pasodink jį prie vairo. Pasirodo, Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II (89 m.) yra labai nekantri vairuotoja. Važiuodama į bažnyčią ji pritrūko kantrybės, kai kelią Didžiajame Vindzoro parke jai užtvėrė jauna šeima. Pora su dar metų neturinčiu sūnumi ne iš karto pasitraukė nuo kelio, tad karalienė pasuko automobilį ir apvažiavo juos per veją. Tačiau nieko pikto nepagalvokite – nustebusiems praeiviams karalienė Elizabeth II nusišypsojo ir pamojavo.

Dosni staigmena

Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (40 m.) prisijungė prie realybės šou „Knock Knock Live“, kuriame garsenybės atvyksta į nieko neįtariančių šeimų namus jiems padėti. Davidas padovanojo 100 tūkst. svarų (apie 138 tūkst. eurų) čekį Gonzalesų šeimai. Šeimą išlaiko tėvas, kuris profesionaliai žaidė futbolą Meksikoje, tačiau buvo priverstas pereiti dirbti į statybas. Sujaudintas Gonzalesų reakcijos D.Beckhamas pasakė į kamerą: „Man labai pasisekė gyvenime ir džiaugiuosi padėdamas šiai sunkiai dirbančiai šeimai. Tai nuostabus jausmas.“

Pertrauka pirkiniams

JAV modelis Charlotte McKinney (23 m.) neslepia turinti silpnybę gražiems daiktams. Tad prieš susitikdama su motina ir seserimi pietų gražuolė užsuko į „Intermix“ drabužių parduotuvę Holivude. Charlotte akį patraukė spalvingas kombinezonas, išryškinantis jos ilgas kojas.

Švelnioji pusė

„Sosto žaidimų“ žvaigždė Jasonas Momoa (35 m.) gerbėjams pažįstamas kaip galingas karo vadas, tačiau realiame gyvenime jis – mylintis dukterų Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaehos ir Lolos Iolani tėvas. Šis raumenų kalnas rūpinasi ir namų interjeru – gėlių turguje Jasonas yra gana dažnas svečias.

Lyg ant sparnų

Legendinio Rodo Stewarto (70 m.) sūnus Seanas Stewartas (34 m.) iš tėvo paveldėjo ne tik puikų balsą, bet ir gebėjimą moterims apsukti galvą. Štai neseniai su mylimąja Adrienne Maloof išsiskyręs Seanas pastebėtas jau naujos gražuolės draugijoje. Popietę kartu praleidusi pora atrodė lyg ant sparnų: jie nė akimirkai nepaleido vienas kito iš rankų, o S.Stewartas merginą dar ir panešiojo ant nugaros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.