Agnijos ir Aleksejaus Čiadovų skyrybos: išsirėkė visos pusės

Lietuvių kilmės aktorės Agnijos Ditkovskytės (27 m.) ir jos vyro Aleksejaus Čiadovo (33 m.) skyrybos tapo netikėtumu gerbėjams. Poros santykiai nutrūko dar gegužės mėnesį, tačiau apie krizę Agnija prabilo tik dabar.

Su Denisu Agnija sukiojasi ant parketo.<br>Instagram nuotr.
Su Denisu Agnija sukiojasi ant parketo.<br>Instagram nuotr.
Šiuo metu A.Ditkovskytė daug laiko praleidžia su savo sūnumi Fiodoru, kuriam birželio mėnesį sukako metai.<br>Instagram nuotr.
Šiuo metu A.Ditkovskytė daug laiko praleidžia su savo sūnumi Fiodoru, kuriam birželio mėnesį sukako metai.<br>Instagram nuotr.
Aleksejus bus visuomet Agnijai dėkingas už jam padovanotą sūnų.<br>Instagram nuotr.
Aleksejus bus visuomet Agnijai dėkingas už jam padovanotą sūnų.<br>Instagram nuotr.
A.Ditkovskytė.
A.Ditkovskytė.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Aug 6, 2015, 3:55 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 6:49 PM

Interviu leidiniu „OK!“ moteris prisipažino, kas kaltas dėl iširusios santuokos.

„Kiekvienas žmogus turi savo tiesą. Vyras pasakytų viena, moteris – visai ką kita. Ir niekada ta tiesa nebus objektyvi. Manau, kad tokioje situacijoje nėra kaltas tik vienas žmogus“, – interviu sakė A.Ditkovskytė.

Aktorė tikina, kad A.Čiadovas pats susirinko daiktus ir išsikraustė iš jųdviejų bendrų namų. Nors pora kartu negyvena jau tris mėnesius ir veikiausiai spėjo viską apgalvoti, Agnija mano, kad Aleksejus nebegrįš.

„Jis – vyras. Žodžio žmogus. Nemanau, kad jis grįš“, – teigė 27-erių aktorė. Tiesa, taško jųdviejų santykiuose Agnija dėti vis dar nesiryžta.

Šiuo metu A.Ditkovskytė daug laiko praleidžia su savo sūnumi Fiodoru, kuriam birželio mėnesį sukako metai.

„Kiekvieną laisvą minutę leidžiu su sūnumi. Čia ir slypi mano išsigelbėjimas... Toks jau aš žmogus, viską imu į širdį. Mane vis guodžia draugai, tačiau aš net miegoti pastaruoju metu nebegaliu. Morališkai sunku“, – guodėsi Agnija.

Primename, kad kartą Agnija ir Aleksejus jau buvo išsiskyrę. Tuomet juodu atskirai praleido net dvejus metus. Tačiau susitaikę kaipmat žengė prie altoriaus.

„Po to, kai suteikėme savo santykiams antrąjį šansą, buvau įsitikinusi, kad daugiau niekada neišsiskirsime. Manau, kad ir Aleksejus tuo tikėjo. Bet mes tik antrą kartą užlipome ant to paties grėblio... Girdėjau, kad daugelis šeimų išsiskiria, kai vaikui sueina metai. Tikriausiai prasideda kažkoks krizės laikotarpis“, – svarstė aktorė.

Nors kalbos apie braškančią poros santuoką pasklido birželio pabaigoje, didžiausiu kirčiu tapo režisierės Valerijos Gai Germanikos vestuvės, į kurias Agnija atvyko be vyro. Be to, visą vakarą ji nė per žingsnį nenutolo nuo savo šokių partnerio Deniso Tagincevo (26 m.). Su Denisu juodu jau kurį laiką sukiojasi ant parketo laidoje „Šokiai su žvaigžde“ ir kaipmat buvo supiršti.

„Šoksiu ir projektui pasibaigus. Man tai patinka. Susidraugavau su Denisu, tačiau jis turi savo gyvenimą, į kurį aš nelendu. Būtų kvaila sulig kiekvienu žingsniu žmonėms aiškinti, kad mudu tik draugai. Žinoma, šio skandalo įkarštyje visi mano, kad tarp mūsų įsiplieskė aistra. Žmonės mato tai, ką nori matyti“, – apie santykius su D.Tagincevu kalbėjo Agnija.

Aktorę palaiko artimieji ir bičiuliai, tačiau labiausiai – mama Tatjana Liutajeva. Vis dėlto Agnija subtiliai užsiminė, kad skyrybų buvo galima išvengti, jei tik juodu su Aleksejumi būtų gyvenę dviese, be Agnijos mamos.

„Kartais svarstau, galbūt mudviem su Aleksejumi reikėjo gyventi atskirai? Turiu omeny, ne su mano mama, bet atskirai, tik mudviem. Tačiau ar yra prasmės dabar apie tai kalbėti? Yra, kaip yra“, – teigė A.Ditkovskytė.

Visų – skirtingos versijos

„Agnija turi kitą simpatiją – D.Tagincevą. Na, ką gi, vėliavą jai į rankas! Nejaugi tokius dalykus galima atleisti? Nežinau. Tegul su juo ir kuria šeimą. Jei ji nėra išsilaksčiusi, tegul ir toliau tai sėkmingai daro.

Mano sūnus – rimtas žmogus, jis jau buvo pasirengęs šeimai. Tačiau Agnija nusprendė kitaip. Apie ką čia kalbėti? Jos Aleksejus, regis, netenkina. Manau, kad ji jo nebemyli“, – piktinosi A.Čiadovo motina Galina.

G.Čiadova taip pat teigė, kad Aleksejus šiuo metu negali pasigirti dideliais turtais, o Agnijai labiau už viską rūpi pinigai ir kuo didesnė mylimojo alga.

„Ar kas nors šalia jų su žvake stovėjo? Kas nors nufotografavo juos besibučiuojančius? Kiek žmonių, tiek nuomonių. Visi projekto „Šokiai su žvaigžde“ dalyviai draugiški vieni kitų atžvilgiu.

Be to, Denisas turi sužadėtinę! Manau, kad jis taip pat sielojasi dėl žiniasklaidos kurstomos ugnies. Šiuo interviu tik noriu parodyti, kad Agnija ne vienintelė kalta dėl žlugusios santuokos“, – sakė A.Ditkovskytės motina Tatjana.

„Taip, mudu su Agnija iš tiesų išsiskyrėme. Ir vis dėlto išlaikėme gerus santykius dėl sūnaus Fiodoro gerovės. Aš nuoširdžiai tikėjausi ir troškau sukurti laimingą šeimą, tačiau gyvenime viskas, atrodo, nėra taip lengva. Esu amžiams dėkingas Agnijai už man padovanotą sūnų ir padarysiu viską, kas yra mano galioje, kad tik jis būtų laimingas. Mudu su žmona kartu praleidome nuostabų laiką, tačiau viskam kada nors ateina galas“, – sakė pats A.Čiadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.