Žvaigždžių savaitė: vestuviniai bučiniai ir erotinės fotosesijos

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian.
Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley vestuvės.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley vestuvės.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley vestuvės.
Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley vestuvės.
Guy Ritchie vedė Jacqui Ainsley.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Guy Ritchie vedė Jacqui Ainsley.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bruce'as Willisas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bruce'as Willisas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Anthony Kiedis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Anthony Kiedis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian.
Suri Cruise.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Suri Cruise.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Demi Lovato.
Demi Lovato.
Willow Smith.
Willow Smith.
Willo Smitho namas Havajuose.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Willo Smitho namas Havajuose.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Willow Smith (kairėje) su mama Jada Pinkett.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Willow Smith (kairėje) su mama Jada Pinkett.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

„Lietuvos rytas“

Aug 8, 2015, 12:27 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 1:27 PM

Problemos dėl kilogramų

Realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (31 m.) nusimetė drabužius žurnalui „Complex“. Khloe atviravo, ką jai reiškė augti Kardashianų šeimoje, kurioje ji gerokai nusileido populiarumu seserims Kourtney ir Kim ir buvo vadinama šeimos storule. „Aš niekada nelaikiau savęs storąja sese. Kartais aplenkdavau žmones pati pasakydama: „Ak, aš ta linksmoji ir storoji“, nes tokią aplinkiniai mane matydavo. Aš pati niekada taip nemaniau“, – sakė seksualią figūrą fotosesijoje pademonstravusi Khloe.

Plikės asistentas

„Kieto riešutėlio“ žvaigždės Bruce’o Williso (60 m.) gerove ir išvaizda rūpinasi daugybė žmonių. Tačiau bene keisčiausia pareigybė – aktoriaus plikės asistentas. Jis ant Bruce’o plikės atsakingai tepa kremą nuo saulės. Vieną tokį epizodą paparacai užfiksavo Los Andžele kino juostos filmavimo aikštelėje. Iš pažiūros vyresnis už patį aktorių jo asistentas atsakingai tepė apsauginę saulės priemonę per visą B.Williso viršugalvį ir kaklą.

Gedi augintinio

Dainininkė Demi Lovato (22 m.) gedi dėl savo mylimo šuns Buddy netekties. Liūdną žinią gerbėjams Demi pranešė socialiniame tinkle „Twitter“. Teigiama, kad D.Lovato namų Los Andžele kieme Buddy užpuolė ir sudraskė kojotas. Pati atlikėja rado negyvą savo mylimą augintinį ir buvo taip smarkiai sukrėsta nelaimės, kad atšaukė pasirodymą laidoje „Good Morning America“. Buddy dainininkei praėjusiais metais padovanojo jos vaikinas Wilmeras Valderrama kaip išankstinę Kalėdų dovaną.

Rojus žemėje

Aktorius Willas Smithas (46 m.) jau pranešė parduodantis savo vilą Havajuose. Tačiau pirkėjo dar nesurado ir tuo mielai naudojasi jo žmona Jada Pinkett (43 m.) ir dukra Willow Smith (14 m.). Jų atostogos Havajuose idiliškos: maudynės vandenyne, poilsis paplūdimyje ir beprotiškos linksmybės salos džiunglėse.

Mažoji stileiva

Aktorių Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukra Suri Cruise (9 m.) jau užaugo. Nuosavą mados tinklaraštį turinti mergaitė išėjusi pažaisti su draugėmis vilkėjo languotą suknelę, turėjo sidabrinės spalvos rankinę ir atrodė lyg maža dama. Lyg iš akies traukta mama atrodanti Suri pripažinta viena stilingiausių mergaičių pasaulyje, o jos spintos turinys vertinamas daugiau nei 2,8 mln. eurų.

Vis dar geros formos

Grupės „Red Hot Chili Peppers“ lyderis Anthony Kiedis (52 m.) jau nebėra jaunas vaikinas, tačiau į šeštą dešimtį įkopęs dainininkas vis dar gali pasigirti tvirtu stotu. Ištreniruotą kūną A.Kiedis pademonstravo su sūnumi Everly išėjęs pavedžioti šuns po Malibu apylinkes.

Ilgai ir laimingai

Britų režisierius Guy Ritchie (46 m.) vedė manekenę Jacqui Ainsley (33 m.). Juostos „Vagišiai“ („Snatch“) režisieriaus ir jo ilgametės draugės vestuvės vyko Anglijos Viltšyro grafystėje esančioje Aškombo sodyboje. Nuo 2010-ųjų romantiškus jausmus puoselėjanti pora augina du vaikus – trejų metų sūnų Rafaelį ir pernai gimusią dukrą Rivką. Tarp vestuvių svečių buvo gausu įžymybių: aktorius Bradas Pittas, buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas, veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas su drauge manekene Rosie Huntington-Whitely.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?