Švedijos princesės atostogos sukėlė įtarimų, kad ji laukiasi

Švedijos sosto įpėdinės Victorios atostogų nuotraukos iš Pietų Prancūzijos sukėlė kalbų apie jos antrąjį nėštumą. Šalis džiaugiasi ir tikisi, kad tai nėra gandai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Princesė Victoria su vyru Danieliumi ir dukrele Estelle mėgaujasi atostogomis Pietų Prancūzijoje.<br>ViDA Press nuotr.
Princesė Victoria su vyru Danieliumi ir dukrele Estelle mėgaujasi atostogomis Pietų Prancūzijoje.<br>ViDA Press nuotr.
Princesė Victoria su vyru Danieliumi ir dukrele Estelle mėgaujasi atostogomis Pietų Prancūzijoje.<br>ViDA Press nuotr.
Princesė Victoria su vyru Danieliumi ir dukrele Estelle mėgaujasi atostogomis Pietų Prancūzijoje.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 27, 2015, 10:12 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 4:50 PM

Švedijos sosto įpėdinei Victoriai – 38-eri, tad švedai nedrįso tikėti, kad jos dukrelė Estelle kada nors turės broliuką ar sesutę. Bet dabar po žiniasklaidą pažirusiose nuotraukose matomas suapvalėjęs princesės Victorios pilvukas.

Princesei Estelle – jau treji su puse. Paprastai amžiaus skirtumas tarp karališkųjų vaikų yra tikrai mažas. Pavyzdžiui, tarp princesės Victorios ir jos brolio princo Carlo Philipo (36 m.) – tik 22 mėnesių skirtumas.

Nuotraukos iš šeimos atostogų netoli Sen Tropezo, kur Švedijos karalius Carlas XVI Gustafas (69 m.) turi poilsiavietę, sušildė švedų širdis maloniu laukimo džiaugsmu.

Sportiškos, savo figūra besirūpinančios princesės Victorios laisvalaikio drabužis išryškino atsikišusį pilvuką. Švedijos sosto įpėdinės tėvynėje tikimasi, kad galbūt tai nėra pernelyg didelio princesės Victorios apetito atostogų metu pasekmė.

Kodėl Victoria ir princas Danielis (41 m.) iki šiol delsė dėl antrosios šeimos atžalos?

Abiejų sutuoktinių gyvenimas yra sąmoningai derinamas prie Estelle. Pora labai stengiasi savo vaiką įtraukti į karališkųjų pareigų kasdienybę, šito mokydami žaismingai, per daug nereikalaudami.

Jei tik įmanoma, princesė Estelle yra šalia savo tėvų, kartu su jais vyksta į keliones arba jas jie kiek galima sutrumpina, kad vėl greitai galėtų būti namie su Estelle.

Per oficialius renginius galima pamatyti, su kokia meile princesė Victoria ir princas Danielis aiškina dukrelei protokolą ir kodėl, pavyzdžiui, negalima pirštelio kišti į nosį, kai apačioje su vėliavėlėmis rankose džiūgauja tauta.

Princesės Estelle auklėjimas nėra visiškai patikėtas trims jos auklėms, svarbiausi jos gyvenimo žmonės – tėvai. Stokholmo gyventojai yra įpratę miesto centre sutikti princą Danielį su princese Estelle.

Princas Danielis užkulisiuose perima didžiąją dukrelės Estelle auklėjamojo darbo dalį. Išvykos į vaikams skirtas pramogų vietas, zoologijos sodą – visa tai skirta Švedijos princesei Estelle.

Kartais princas Danielis su dukrele slapta važiuoja metro kaip eiliniai švedai.

Estelle – svarbiausia savo tėvų gyvenimo žvaigždė. Kai kurie dabar net įtaria, jog Estelle taip dievinama dėl to, kad Victoria ir Danielis slapčia baiminasi, jog Estelle liks vienintelis vaikas. Švedijoje sklando gandai, kad tai susiję su princesės Victorios sutuoktinio sveikata.

Princui Danieliui buvo persodintas vienas jo tėvo inkstas, o vartojami vaistai turi stiprų šalutinį poveikį. Princesės Victorios sutuoktinis nuolat neigia gandus dėl sveikatos problemų.

Kiti mano, jog Danielis ir Victoria sąmoningai nepradeda antrojo vaikelio ir suteikdami Estelle tiek daug meilės taip ruošia ją būsimosios karalienės pareigoms.

Princesė Estelle yra antra eilėje į Švedijos sostą po savo motinos princesės Victorios.

Atrodo, kad šis planas sėkmingai įgyvendinamas, – Estelle puikiai vystosi, vaikų darželyje mokoma pasitikėti savimi, savo jėgomis ir būti savarankiška. Princesės Estelle elgesys su vienų metų pussesere princese Leonor, princesės Madeleine (33 m.) dukrele, nėra paženklintas pavydo, tik noro, įgimto gebėjimo saugoti mažylę. Tad, atrodo, atėjo geriausias metas turėti broliuką ar sesutę.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?