Prestižinėje parodoje Milane – Alfo Ivanausko šou

Milane vykstančioje parodoje „Expo 2015“ šiemet nutarta atkreipti dėmesį į maisto temą su

A.Ivanauskui – dar vienas įdomus išbandymas.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Ivanauskui – dar vienas įdomus išbandymas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2015, 10:52 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:17 AM

„Lietuviška virtuvė didžiuojasi ne tik tradiciniais patiekalais ir maisto produktais. Vis drąsiau eksperimentuojame su visiems lietuviams gerai pažįstamais ingredientais. Milane visam pasauliui parodysime nestandartinį interaktyvų maisto gaminimo ir pateikimo būdą, sukurdami unikalų maisto šou. Kadangi su įvairiomis savo deserto šou variacijomis keliaujame po užsienio šalis, esame įsitikinę, kad ir Italijoje tai bus įtraukianti pramoga visiems Lietuvos paviljono lankytojams“, – sako VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas.

„Expo 2015“ Lietuvai jau atstovavo ruginė duona, baltas varškės sūris, kastinys, skilandis. Per VMG deserto šou lankytojai galės susipažinti su sezoninėmis lietuviškomis daržovėmis ir uogomis. Pavyzdžiui, vietoje pasiflorų šįkart bus galima ragauti kriaušių ir obuolių desertų, kurių gamyboje panaudotas tradicinis varškės sūris.

O ant išskirtinių, pagal specialų VMG receptą gaminamų desertų kris šaltalankių sniegas. Bus naudojami svarainiai, juodieji irraudonieji serbentai, avietės bei šiuolaikiškai apdirbti kopūsto lapai. Lankytojai taip pat galės užuosti baravykų kvapą.

„Mes, lietuviai, turime daug unikalių produktų, kuriuos galime panaudoti kuriant desertus. Šiuo pasirodymu norime atskleisti ir sugriauti nusistovėjusius stereotipus, kad kopūstas, baravykas negali būti naudojami skanėstų gamyboje“, – teigia A. Ivanauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.