Metai po R. Rinkevičiūtės vestuvių: „Santuoka tik sustiprina“

Kai pianistė Rūta Rinkevičiūtė, dabar jau Rūta Buškevic (31 m.), žengė prie altoriaus Trakų Švč.Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčioje, kojos iš jaudulio linko tiek jai, tiek jos išrinktajam krepšinio treneriui Sandžiui Buškevicui (38 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“. 

Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.
Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.
Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Buškevic ir Sandis Buškevicas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

Oct 7, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 3:28 PM

Nuo tos akimirkos prabėgo jau daugiau nei metai – pora susituokė birželio 28-ąją. Per tą laiką jaudulys išgaravo tarsi rūkas, tačiau jausmai vieno kitam tik dar labiau sustiprėjo.

Garsaus dirigento Gintaro Rinkevičiaus duktė tikino, kad esminių pokyčių santykiuose nepajuto, tačiau santuoka, Rūtos nuomone, yra privaloma dviem žmonėms, kurie planuoja kurti šeimą.

„Santuoka tik sustiprina žmones. Kitose porose gal ir kitaip yra, bet mūsų jausmai tik stiprėja.

Po vestuvių ir mintys pasidarė panašesnės į suaugusiųjų. Iš karto pradėjau galvoti apie kitokius dalykus, dingo iliuzijų pasaulis. Žinoma, tiek pat svajoju, tiek pat džiaugiuosi, bet nukrito rožiniai akiniai, kurie dar buvo studijų laikais.

Dabar daugiau galvoju apie šeimos gerovę, apie artimus žmones. Pasikeitė prioritetai. Turbūt tai ir yra didysis žingsnis į šeiminį gyvenimą“, – svarstė R.Buškevic.

Pianistė džiaugėsi, kad daugelio sutuoktinių baubas rutina jai ir Sandžiui nėra baisi. Be to, jos ir Sandžio nuomonė svarbiausiais klausimais sutampa, todėl ginčų namie visai nebūna.

„Mes jaučiame vienas kitą ir suprantame, jeigu kuriam kas nors negerai. Tuomet pasikalbame.

Visi buities klausimai mūsų šeimoje labai greitai išsprendžiami. Mes pasidalijome vaidmenis: vyras nuolat būna darbe, o aš atsakinga už šeimos židinį“, – pasakojo Rūta.

Sandis vieną sezoną dirbo Vilniaus krepšinio klube „Lietuvos rytas“ trenerio asistentu, o šiuo metu talkina krepšinio klubo „Perlas“ treneriui. Dėl darbo ir Rūtos latvis nusprendė apsigyventi Vilniuje, kurį jau netrukus galės vadinti tikraisiais namais – čia pora įsigijo butą.

„Prieš vestuves tikėjomės, kad įsirengti namus pavyks labai greitai, – juokėsi R.Buškevic, prisiminusi savo optimizmą statybų klausimais. – Tai užtruko, nes visą interjerą kūrėme patys, viską rinkomės pagal savo skonį.

Nenorėjome įsikraustyti į kitų žmonių įrengtą butą. Užtat dabar reikia ilgiau palaukti, vis dėlto norėtume įsikelti į savo namus dar iki Kalėdų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.