Žvaigždžių savaitė: laukimo nuotaikos ir bavariškos linksmybės

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Žvaigždžių savaitė: laukimo nuotaikos ir bavariškos linksmybės.
Žvaigždžių savaitė: laukimo nuotaikos ir bavariškos linksmybės.
Orlando Bloomas<br>„Scanpix“, „ViDA Press“ ir UNICEF nuotr.
Orlando Bloomas<br>„Scanpix“, „ViDA Press“ ir UNICEF nuotr.
Izraelio supermanekenė Bar Rafaeli ištekėjo už verslininko Adi Ezros.
Izraelio supermanekenė Bar Rafaeli ištekėjo už verslininko Adi Ezros.
Ivanka Trump
Ivanka Trump
„Octoberfest“
„Octoberfest“
„Kaimynai“
„Kaimynai“
Kate Moss
Kate Moss
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Oct 11, 2015, 6:44 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 6:08 PM

Gerumo misija

UNICEF geros valios ambasadorius aktorius Orlando Bloomas (38 m.) dvi dienas viešėjo Serbijoje, kur susitiko su pabėgėlių vaikais. „Aš apsilankiau vaikams draugiškose vietose, kurios jiems suteikia galimybę bent kelias valandas per dieną patirti tikrą vaikystę. Tai, ką išvydau, – tik fragmentas tos klaikiai sunkios kelionės, kurią turi ištverti pabėgėlių atžalos. Tai išties kelia nerimą. Pabandykite bent įsivaizduoti neviltį, kuri apėmusi namus palikusias šeimas“, – po kelionės kalbėjo O.Bloomas.

Triukšmingos vestuvės

Izraelio supermanekenė Bar Rafaeli (30 m.) ištekėjo už verslininko Adi Ezros (40 m.). Lemtingajai dienai Bar pasirinko itin kuklią mados namų „Chloe“ suknelę. Tiesa, pačios vestuvės nebuvo tokios kuklios. Pora „taip“ ištarė 300 svečių akivaizdoje, o trokšdama privatumo B.Rafaeli ir jos sužadėtinis paprašė Izraelio civilinės aviacijos administracijos nustatyti neskraidymo zoną virš tos vietos, kur vyko jų vestuvės. Tai sukėlė nacionalinio lygmens skandalą, į kurį įsikišo net Izraelio transporto ministras Israelis Katzas.

Laukimo nuotaikos

JAV turtuolio ir kandidato į prezidentus Donaldo Trumpo duktė Ivanka Trump (33 m.) laukiasi trečio vaiko. Džiugią žinią Ivanka pranešė socialiniuose tinkluose paviešindama trumpą vaizdo įrašą, kuriame kartu su dukra Arabella (4 m.) ir sūnumi Josephu (1 m.) paskelbė apie nėštumą. Trečiasis I.Trump ir Jaredo Kushnerio vaikas gims kitų metų pradžioje.

Bavariškos linksmybės

Viena didžiausių ir garsiausių švenčių Vokietijoje – tradicinis festivalis „Octoberfest“. Jo nepraleido ir teniso superžvaigždė Borisas Beckeris (47 m.) su žmona Lilly Kerssenberg (39 m.). Tradiciniais bavariškais drabužiais pasipuošusi pora buvo itin pakiliai nusiteikusi ir mielai bendravo tiek su artimais bičiuliais, tiek su gerbėjais.

Pusnuogis triukšmadarys

Didžiulės sėkmės sulaukusi komedija „Kaimynai“ turės tęsinį. Filmavimo darbai jau pradėti. Holivudo gražuoliuko Zaco Efrono (27 m.) gerbėjos leipsta iš džiaugsmo, mat paparacai išplatino nuotraukas, kuriose užfiksuota, kaip pusnuogis Zacas šokinėja per automobilius. Juostoje aktorius įkūnija triukšmingą studentą, trikdantį kaimynų ramybę.

Grožis nuvyto

Dar 1988 metais modeliu Kate Moss žavėjosi visas pasaulis! Tačiau sulaukus 41 metų gražuolės karūna nukrito nuo galvos. Anot ekspertų, manekenė galėjo džiaugtis skaisčia oda ir šviesiomis akimis, jei ne jos ydos, tokios kaip pomėgis išgerti ir rūkyti, dažni apsilankymai soliariumuose. Todėl prie Kate akių oda išsausėjo, atsirado daug raukšlių, paburko skruostai, o dantys pagelto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.