Žvaigždžių savaitė: paskutinis bučinys ir radikalūs pokyčiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Miranda Kerr ir Erosas Ramazoti su šeima.<br>ViDA Press nuotr.
Miranda Kerr ir Erosas Ramazoti su šeima.<br>ViDA Press nuotr.
Renee Zellweger.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Renee Zellweger.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Renee Zellweger.
Renee Zellweger.
Jimas Carrey ir Cathriona White.
Jimas Carrey ir Cathriona White.
Jimas Carrey ir Cathriona White.
Jimas Carrey ir Cathriona White.
Vinas Dieselis.
Vinas Dieselis.
Erosas Ramazoti su šeima.
Erosas Ramazoti su šeima.
Erosas Ramazoti su šeima.
Erosas Ramazoti su šeima.
Miranda Kerr.
Miranda Kerr.
Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker.
Daugiau nuotraukų (10)

„Lietuvos rytas“

Oct 17, 2015, 12:49 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 12:45 PM

Pasikeitimas

Kas nutiko garsiajai filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždei Renee Zellweger (46 m.)? Vos tik išėjus žvaigždei į gatvę, toks klausimas galvoje sukosi kone visiems gerbėjams. Kadaise spindėjusi elegancija, grožiu, Renee tapo pilka, nepastebima pelyte. Aktorė pastaruoju metu viešumoje pasirodo vilkėdama sportinio stiliaus drabužius. Niekada nepamiršta nutrintos kepuraitės, tamsios striukės, treninginių kelnių.

Prieš metus buvo teigiama, kad grožio specialistai aktorę pavertė kita moterimi. Žvaigždei buvo patempti skruostai ir antakiai, jos veide nebuvo matyti jokių raukšlių. Tačiau atrodo, kad dabar ir to gerbėjai neįžvelgia, mat „Bridžitos Džouns dienoraščio“ žvaigždė visada nešioja saulės akinius.

Nelauktas bučinys

Šiurkščiais pokštais ant raudonojo kilimo pagarsėjęs komikas Vitalijus Sediukas (28 m.) nusižiūrėjo naują auką – ja tapo supermodelis Miranda Kerr (32 m.). Mirandą ukrainietis įžūliai pabučiavo jai atvykus į mados namų „Louis Vuitton“ kolekcijos pristatymą. Gražuolė pozavo fotografams, kai pokštininkas prisėlino ir pakštelėjo jai į skruostą. Tai M.Kerr neišmušė iš vėžių – ji nekreipdama dėmesio į V.Sediuką ramiai nuėjo.

Buvusi aktoriaus Orlando Bloomo žmona nebuvo vienintelė garsenybė, kuri Paryžiaus mados savaitėje akis į akį susidūrė su įžūliuoju ukrainiečiu. Jo taikiniu tapo ir amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour – jai V.Sediukas pamėgino įteikti lankelį su kiškio ausytėmis.

Pernai per Paryžiaus mados savaitę Vitalijus sukėlė sumaištį, kai sugebėjo įsiamžinti ne itin padorioje nuotraukoje su ritmenbliuzo žvaigžde Ciara ir vos neparvertė ant žemės JAV televizijos realybės šou žvaigždės Kim Kardashian.

Paskutinis apsikabinimas

Paviešintos paskutinės bendros aktoriaus Jimo Carrey (53 m.) ir iš gyvenimo pasitraukusios jo mylimosios Cathrionos White nuotraukos. Fotografijose įamžinta romantiška vakarienė balkone C.White trisdešimtojo gimtadienio proga. Tą vakarą pora atrodė laiminga – juodu glėbesčiavosi ir bučiavosi viename Malibu restoranų.

Gimtadienio šventę Jimas jai surengė rugsėjo 19-ąją. Jau kitą dieną socialiniuose tinkluose Cathriona džiaugėsi, kad gimtadienio vakarienė buvo nuostabi. Drauge jauna moteris pasidalijo ir asmenuke iš savo gimimo dienos. Po devynių dienų, rugsėjo 28-ąją, C.White buvo rasta negyva. Moteris gyvybę nutraukė prabėgus keturioms dienoms po skyrybų su J.Carrey.

Laiminga šeima

Vienas žinomiausių italų dainininkų Erosas Ramazzotti (51 m.) – laimingas daugiavaikis tėvas. Bent jau tokį jį su žmona modeliu Marica Pellegrinelli (27 m.) ir kovą gimusiu sūnumi Gabrio Tullio bei ketverių dukra Raffaella galima išvysti vaikščiojant Milano gatvėmis.

Su Marica jis susituokė pernai, o iš ankstesnės santuokos su šveicarų modeliu ir laidų vedėja Michelle Hunziker dar turi devyniolikmetę dukterį Aurorą.

Didysis sugrįžimas

Kultinio serialo „Seksas ir miestas“ („The Sex and the City“) žvaigždė Sarah Jessica Parker (50 m.) sugrįžta į televizijos ekranus po dešimtmečio pertraukos. Aktorė sukurs pagrindinį vaidmenį naujame HBO kanalo seriale „Skyrybos“ („Divorce“). S.J.Parker vaidins ką tik išsiskyrusią Frensis, kuri bandys iš naujo susikurti gyvenimą.

Tobulumas išgaravo

Holivudo aktorius Vinas Dieselis (48 m.) prarado formą – vietoj pavydėtinų raumenų dabar pūpso apvalus pilvas. Ir šie išvaizdos pokyčiai itin staigūs. Dar šių metų pradžioje V.Dieselis puikavosi nepriekaištinga forma. Aktorius kėlė į socialinius tinklus nuotraukas, kuriose matyti daugybę moterų dūsauti priverčiantys raumenys. Užtat praėjusią savaitę paparacai užfiksavo V.Dieselį Majamyje vienais apatiniais ir parodė, kad Vinas – ne toks jau tobulas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.