Ar Victorios ir Davido Beckhamų santykiai tikrai tobuli?

Teigiama, kad Davido ir Victorios Beckhamų santykius dažnokai ištinka krizė. Kas kaltas? Garsiosios poros bičiuliai teigia, kad priežastis labai paprasta: dabar dėmesio centras – Victoria Beckham (41 m.). Ir su tokiais pokyčiais sunku susitaikyti jos sutuoktiniui, buvusiai žaliosios vejos superžvaigždei Davidui Beckhamui (40 m.).

Kur slypi šios meilės paslaptis? „Tai gana paprasta. Esame kartu jau aštuoniolika metų, susituokė – šešiolika. Po tiek bendro gyvenimo metų pasitikime vienas kitu“, – aiškino Davidas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kur slypi šios meilės paslaptis? „Tai gana paprasta. Esame kartu jau aštuoniolika metų, susituokė – šešiolika. Po tiek bendro gyvenimo metų pasitikime vienas kitu“, – aiškino Davidas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Po vieno vakarėlio pasaulį apskriejo viena nuotrauka, kuri sugadino Mis tobulybės įvaizdį.<br>ViDa Press nuotr.
Po vieno vakarėlio pasaulį apskriejo viena nuotrauka, kuri sugadino Mis tobulybės įvaizdį.<br>ViDa Press nuotr.
Ilgą laiką pirmuoju smuiku grojo Davidas, o Victoria buvo jo užnugaris. Dabar vaidemys persirstyti.<br>ViDa Press nuotr.
Ilgą laiką pirmuoju smuiku grojo Davidas, o Victoria buvo jo užnugaris. Dabar vaidemys persirstyti.<br>ViDa Press nuotr.
Po vieno vakarėlio pasaulį apskriejo viena nuotrauka, kuri sugadino Mis tobulybės įvaizdį.<br>ViDa Press nuotr.
Po vieno vakarėlio pasaulį apskriejo viena nuotrauka, kuri sugadino Mis tobulybės įvaizdį.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 7:13 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 11:08 PM

Žvaigždžių meilei išblėsus griebiamasi lazerio. Topmodelis Heidi Klum panaikino tatuiruotę, skirtą Sealui, kai nusprendė, jog jam nebėra vietos jos tolesniame gyvenime.

Holivudo superžvaigždė Johnny Deppas užrašą „Winona forever“ („Winona amžiams“) pakeitė į „Vino forever“ („Vynas amžiams“) nutrūkus santykiams su kolege Winona Ryder.

O kaip pasielgė Victoria?

16-ųjų vestuvių su D.Beckhamu metinių dienai paminėti pradėjo lazeriu nuo savo nugaros šalinti hebrajišką tatuiruotę „Visada tavo. Visada mano“.

Ją kaip meilės prisipažinimą nešiojo nuo 2005-ųjų – metams praėjus po tariamo jos sutuoktinio romano su asmenine asistente Rebecca Loos.

Tad žinia apie tatuiruotės šalinimą sukėlė nerimą dėl Beckhamų santuokos.

Nejaugi visame pasaulyje pavyzdine laikoma laimė, meilė ir sėkmė subyrės?

Priežasčių esama pakankamai.

Prieš porą metų D.Beckhamas baigė futbolininko karjerą. Ir nuo tada žaliosios vejos superžvaigždė tapo šauniu, rūpestingu keturių vaikų tėvu, seksualiu apatinių drabužių modeliu, per žmonos mados kolekcijų pristatymus pirmosiose eilėse sėdinčiu ir plojimų jai negailinčiu sutuoktiniu.

Victoria vis labiau tampa darboholike. Praėjusiais metais viename prabangiausių Londono miesto rajonų atidarė savo pirmąją nuosavą trijų aukštų parduotuvę, prekės ženklas VB jai pelnė Didžiosios Britanijos „Top Entrepreneur“ apdovanojimą, o savo gyvenimą ji nori parodyti per televiziją realybės šou.

Ilgą laiką pirmuoju Beckhamų šeimos smuiku grojo Davidas, o Victoria buvo jo užnugaris. Dabar vaidmenys perskirstyti.

Buvusios futbolo aikštės žvaigždės gyvenimas nevaržomas: gali nedirbti ir kartais dirbti, jei būtina, o esant norui – susitikti ir išlenkti taurelę su savo bičiuliu aktoriumi Justinu Theroux.

V.Beckham, kuri ilgą laiką buvo nepakankamai vertinama kaip dizainerė, staiga labai išpopuliarėjo.

Holivudas kone pamišęs dėl V.Beckham elegantiškų tiesaus kirpimo suknelių, kurios leidžia gėrėtis tobulais bet kokios figūros apvalumais.

Ji kuria ir rankines, saulės akinius, o artimiausiu metu savo mados gerbėjas nudžiugins bateliais.

Drovi futbolininko žmona tapo sumania verslo moterimi, puikiai susidorojančia su šiuolaikinės sumanios vadybininkės ir tuo pat metu motinos vaidmeniu.

Dabar dėmesys nukrypo į buvusio garsaus futbolininko žmoną, o jis atsidūrė antrajame plane.

Nors garsioji pora į savo „Facebook“ paskyrą įkelia daug nuotraukų, bylojančių apie darną, naujieji iššūkiai Beckhamams gali kelti didelį pavojų.

Apie tai, kad jautri poros santykių pusiausvyra atsiliepė jų jėgoms, byloja pastarojo meto sukrečiančios nuotraukos. Vienoje jų akivaizdžiai nevisiškai blaivi V.Beckham, paprastai kontroliuojanti savo elgesį, per Londono mados savaitę po vakarėlio išsvirduliuoja iš savo parduotuvės.

Poros veidai byloja, jog prieš tai tarp jų turėjęs kilti ginčas. Niūrus Davidas žengia priekyje, o Victoria, tvirtai įsikibusi sutuoktiniui į ranką, stengiasi pasislėpti jam už nugaros.

Taip Victoria norėjo uždengti įtartiną dėmę ant savo juodų kelnių intymioje vietoje. Ši nemaloni nuotrauka žaibiškai apskriejo pasaulį. Kruopščiai kurtą Mis tobulybės įvaizdį subjaurojo dėmė.

Kai susipažino, Victoria ir Davidas – dvi iš darbininkų aplinkos kilusios žvaigždės veržėsi į olimpą. Juo mažiau išorinis pasaulis jais tikėjo, juo labiau juos traukė vieną prie kito.

„Šią merginą vesiu. Esame giminingos sielos“, – sakė Davidas jau po pirmojo pasimatymo.

O buvusi visų laikų populiariausios pasaulio merginų muzikos grupės narė Posh Spice buvo įsitikinusi: „Jis mane garbina, nors esu sena ir stora.“

Anuomet Victorios karjera sustojo, o jo žvaigždė pakilo labai aukštai: futbolo dievas, reklamos stabas, šiuolaikinio vyro įvaizdžio kūrėjas. Bet virveles, vaizdžiai sakant, visuomet tampė Victoria.

Ji apvilkdavo Davidą siauru kostiumu ar sarongu, keitė šukuosenas. Kai futbolininkas gavo pasiūlymą iš Los Andželo, Victoria susidėjo lagaminus ir užmezgė santykius su naujaisiais kaimynais.

Pirmasis V.Beckham, kaip dizainerės, bandymas „Denim“ buvo grynas atsitiktinumas. Vėliau ji įkūrė nuosavą prekių ženklą „dVb style“ – d reiškė Davidą.

Mados pasaulis anuomet arogantiškai šaipėsi iš pirmųjų dar peroksidinės blondinės žingsnių.

Kur slypi šios meilės paslaptis?

„Tai gana paprasta. Esame kartu jau 18 metų, susituokę – 16-a. Po tiek bendro gyvenimo metų pasitikime vienas kitu“, – aiškino D.Beckhamas.

Šie žodžiai nėra labai jau romantiški, bet garbingi – kaip ir komandinis futbolo žaidimas.

„Kur eis jis, aš seksiu paskui jį. Jis darytų tą patį“, – kažkada yra sakiusi Victoria.

Ar iš tikrųjų?

Ji nori būti dėmesio centras, o jis privalo jai ploti. Jei toks scenarijus tinka D.Beckhamui, jis galėtų visus įtikinti, kad lazerio panaikintą tatuiruotę Victoria laikė grožio trūkumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.