Indrės Kavaliauskaitės dovana vyrui – užsienio įžymybių šou

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė (26 m.) priėmė naują iššūkį. Televizijos ir pramogų pasaulyje gerai žinoma moteris surengė devintojo dešimtmečio užsienio popžvaigždžių koncertą „Golden Disco“ didžiausioje Vilniaus arenoje ir kartu – nuostabų gimtadienį savo vyrui Jogailai Morkūnui (42 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Indrė ir Jogaila Morkūnai.
Indrė ir Jogaila Morkūnai.
Britų dainininkė S.Fox pakeliui į Vilnių sukėlė skandalą oro uoste, bet atvyko puikios nuotaikos ir su Indre bendravo itin šiltai.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Britų dainininkė S.Fox pakeliui į Vilnių sukėlė skandalą oro uoste, bet atvyko puikios nuotaikos ir su Indre bendravo itin šiltai.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Nov 4, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 7:22 PM

Pirmasis blynas neprisvilo – pasiklausyti devintojo dešimtmečio žvaigždžių Samanthos Fox, Fancy, „Londonbeat“ ir Savage sostinės „Siemens“ arenoje susirinko beveik 7 tūkstančiai žiūrovų.

„Tikėjau šiuo sumanymu. Visi šie atlikėjai ir man pačiai patinka“, – pavykusiu didelių koncertų rengėjos debiutu džiaugėsi Indrė.

Dėl šio renginio naują įmonę įkūrusi ir jai vadovauti pradėjusi moteris pasakojo, kad koncerto idėja kilo visai netikėtai.

„Aš net ir labai norėdama nesugebu išsėdėti vienoje vietoje, vis norisi kuo daugiau padaryti. Nors viskas prasidėjo beveik kaip pokštas – Vilniaus „Siemens“ arenos nuomos sutartį pasirašiau balandžio 1-ąją. Idėjai ėmus plėtotis viskas labai greitai pradėjo virsti realybe, o tada jau nebuvo kur trauktis.

Suradome su kolega atlikėjus, užsakėme, viskas gerai pavyko. Dabar jau žinau, kad tai – pirmoji dalis, tikrai bus ir antroji. Dar vieną panašų koncertą su kitais atlikėjais tikiuosi surengti kitą rudenį“, – pasakojo I.Kavaliauskaitė.

Garsūs užsienio atlikėjai dažnai stebina įnoriais, tačiau Indrė tvirtino, kad visi su ja bendravo šiltai ir draugiškai.

„Kaip aš pati bendrauju, taip ir su manimi bendrauja. Ir darbe, ir kasdienybėje labai lengvai randu kalbą su žmonėmis, tad net jei kas nors ir turi pasipūtimo, prie manęs tą bruožą „išjungia“. Ne išimtis buvo ir „Golden Disco“ žvaigždės.

Visi atvykę atlikėjai buvo draugiški, geri, punktualūs. Na, beveik punktualūs“, – nusijuokė Indrė.

Tas „beveik“ – apie britų atlikėją S.Fox. Į Lietuvą ji neatskrido tada, kai buvo planuota, teko laukti kito skrydžio iš Londono.

Tik kitą dieną po koncerto, kai Samantha jau buvo išvykusi iš Lietuvos, I.Kavaliauskaitė iš žiniasklaidos sužinojo apie dainininkės nuotykius, patirtus pakeliui į Vilnių.

Pasirodo, S.Fox sukėlė skandalą Didžiosios Britanijos oro uoste, piktinosi dėl mokesčių už bagažą, galiausiai nebuvo įleista į lėktuvą.

„Man tai buvo visiška staigmena. Į Vilnių ji atvyko puikios nuotaikos, buvo viskuo patenkinta, net neužsiminė apie tą incidentą“, – stebėjosi moteris.

Koncertai tikrai netaps pagrindine Indrės veikla, tačiau vieną ar du užsienio atlikėjų koncertus per metus ji tikisi surengti.

„Didžiausia svajonė? Yra daug atlikėjų, kurių pasirodymus norėčiau surengti. Jei galiu pasvajoti apie utopines idėjas, tai būtų dainininkė Tina Turner“, – apie amerikiečių legendą, kuri, deja, jau negastroliuoja, užsiminė I.Kavaliauskaitė.

Ar Indrei padėjo sutuoktinis, turintis daug patirties renginių versle? „Ne, jis nesikišo. Tiesa, būtent šiame koncerte jis su keliais draugais šventė gimtadienį. Manau, nudžiugo. Kas dar turi žmoną, kuri ne tik tortą iškepa, bet dar ir „Siemens“ areną išnuomoja, keturis atlikėjus į gimtadienį atveža?

Nors, tiesą sakant, paprašiau vienos paslaugos – Jogaila nupirko S.Fox skrydžio bilietus. Būtent tuos, kuriais jai nepavyko pasinaudoti. Gal čia ženklas? Tad ir gerai, kad jis neprisidėjo daugiau“, – juokėsi į naują papildomą veiklą žengusi Indrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.