48-erių Julios Roberts jaunatviškumo receptas

Stebuklingam Holivudo žvaigždės Julios Roberts juokui neįmanoma atsispirti. Net ir praėjus 25 metams po ją išgarsinusios romantinės komedijos „Graži moteris“ aktorė išliko tokia pat žavinga ir spinduliuojanti gyvenimo džiaugsmą.

Julia Roberts.<br>Scanpix nuotr.
Julia Roberts.<br>Scanpix nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Julia Roberts su vyru Danny Moderiu augina tris vaikus.
Julia Roberts su vyru Danny Moderiu augina tris vaikus.
Julia Roberts su vyru Danny Moderiu augina tris vaikus.
Julia Roberts su vyru Danny Moderiu augina tris vaikus.
Julia Roberts.<br>Scanpix nuotr.
Julia Roberts.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 6:56 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 3:09 PM

Nieko nuostabaus, kad prieš šešerius metus kosmetikos bendrovė „Lancome“ J.Roberts pasirinko makiažo ir kvepalų ambasadore.

Dabar „Gražios moters“ žvaigždei jau 48-eri. Nors pagal savo amžių atrodo puikiai, aktorė prisipažįsta: jai tenka susitaikyti su neišvengiamu senėjimu. Bet tai jai ne visuomet pavyksta. Tik J.Roberts nenusimena: juk tai tenka išgyventi visiems ir visoms. Apie tai – antradienio žurnale „Stilius“.

J.Roberts laikoma grožio dievaite. Įdomu, ar jai grožio tema svarbi?

„Labai, pradėjo dominti jau vaikystėje. Savo mamą, pavyzdžiui, laikiau labai gražia, elegantiška. Ji visuomet naudojo neryškų, ne itin pastebimą lūpų blizgį, o akis tiesiog tobulai paryškindavo pieštuku.

Labiausiai žaviuosi Elizabeth Taylor, jos elegancija ir grožiu – tai tikra deivė! E.Taylor buvo tiesiog kvapą gniaužianti moteris. Net tuo metu, kai vilkėjo tunikas, buvo labai elegantiška, visada puošėsi brangiais papuošalais“, – sakė J.Roberts.

Pirmąjį makiažą „Gražios moters“ žvaigždė pasidarė pati mamos vonios kambaryje. Paėmusi jos skystąjį kosmetinį pieštuką, pamėgino akis paryškinti taip tobulai, kaip tai darydavo mama. Pamačiusi save veidrodyje, ištarė: „O, siaubas!“

Dabar savo grožio procedūroms garsi aktorė daug nebesugaišta, nors mano, kad galėtų tam skirti truputėlį daugiau laiko. J.Roberts prisipažįsta: jei rytais galėtų sutaupyti laiko, ilgiau pasilepintų lovoje.

Pagrindinė Holivudo žvaigždės ryto vonios kambaryje programa atrodo visada vienodai: tai dantų valymas, veido prausimas ir drėkinamasis kremas su apsauga nuo saulės. Jei aktorė turi daugiau laiko, nuvalo veidą valomosiomis putomis ir uždeda drėkinamąją kaukę.

Julia sako, kad mielai pasitrumpintų savo ilgus vešlius plaukus ar visiškai trumpai nusikirptų, bet to atkakliai nedaro jos kirpėjas Serge’as Normant’as.

Retai kuri Holivudo aktorė turi tokią nepriekaištingą veido odą – jį tiesiog spindi. Gal J.Roberts žino kokią nors odos jaunystės paslaptį?

„Iš savo mamos ir tėvo paveldėjau gerus genus. Be to, labai atsakingai renkuosi maistą. Mano valgiaraštyje – natūralus ekologiškas maistas, nevartoju tų produktų, kuriuose yra glitimo turinčių sudedamųjų dalių. Bet esu tvirtai įsitikinusi, kad raktą nuo savo grožio paslapties skrynelės saugo pats žmogus. Ir dar labai svarbu patikti sau“, – sakė J.Roberts.

„Gražios moters“ žvaigždė didžiuojasi, kad makiažo ir kvepalų ambasadore ją pasirinko būtent žymus prancūzų prekės ženklas. Ir dėl to, kaip sakė J.Roberts, ji jaučiasi kur kas elegantiškesnė, nei mano iš tikrųjų esanti.

Be to, ji bent kartą per metus turi nuvykti į Paryžių. Su visa šeima. J.Roberts vaikams nepaprastai patinka šis miestas, ypač karuselė prie Eiffelio bokšto.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.