Žvaigždžių savaitė: svajonių išsipildymas ir užgimę jausmai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? 

Rupertas Murdochas ir buvęs supermodelis Jerry Hall – pora.
Rupertas Murdochas ir buvęs supermodelis Jerry Hall – pora.
Karalienės Elizabeth II biustas.
Karalienės Elizabeth II biustas.
Karalienė Elizabeth II.
Karalienė Elizabeth II.
Tomas Hanksas.
Tomas Hanksas.
Burberry.
Burberry.
Burberry.
Burberry.
Lily Aldridge.
Lily Aldridge.
Scottas Disickas.
Scottas Disickas.
Johnas Legend.
Johnas Legend.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

Nov 14, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:15 PM

„Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Karalienė virto Tomu Hanksu

Kinų menininkas Chenas Dapengas atidengė porcelianinį 89 metų Jungtinės Karalystės monarchės Elizabeth II biustą. Tai didžiausias kada nors sukurtas meno kūrinys iš kiniško baltojo porceliano. Vis dėlto meno kritikas Markas Hudsonas sumalė šį biustą į miltus. Pasak jo, skulptorius nesugebėjo išlaikyti proporcijų, todėl galutinis rezultatas labiau primena aktorių Tomą Hanksą (59 m.) nei karalienę Elizabeth II. Tuo metu menininkas teisinosi, kad T.Hanksas nenešioja karūnos.

Popietė su tėčiu

Jau daugiau nei dvi savaites buvęs Kourtney Kardashian (36 m.) mylimasis Scottas Disickas (32 m.) dienas leidžia reabilitacijos centre, kur gydosi nuo alkoholio priklausomybės. Nepaisant to, kad Scotto ir Kourtney santykiai yra tragiški, vyras nuolat palaiko ryšį su vaikais. Tiesa, S.Disickas penkerių Masono, trejų Penelope ir beveik metukų Reigno buvo nematęs jau daugiau nei penkis mėnesius. Po šios ilgos pertraukos vaikai jį aplankė reabilitacijos klinikoje. Tai buvo antras kartas po poros skyrybų, kai Scottas susitiko su vaikais.

Odė šokėjui

Kasmet artėjant Kalėdoms mados namai „Burberry“ pristato šventinę mados reklamą su garsiausiais pasaulio modeliais. Šiemetį filmą įkvėpė kultinė britų juosta „Bilis Eliotas“. Reklama paremta garsiuoju ir visų numylėtu filmo pradžios epizodu, kur pagrindinis veikėjas Bilis šokinėja. Šventinėje reklamoje nusifilmavo tokios britų žvaigždės kaip Naomi Campbell (45 m.) ir Romeo Beckhamas (13 m.).

Išsipildžiusi svajonė

Dainininkas Johnas Legendas (36 m.), bendradarbiaudamas su „Raymond Vineyards“, išleido savo vyno liniją. Limituoto leidimo vyno linija pavadinta LVE, o vienas butelis kainuoja nuo 45 iki 85 JAV dolerių (nuo 41 iki 78 eurų). Pristatydamas gėrimą J.Legendas tikino, kad vyndarystė buvo sena jo svajonė.

Išskirtinė garbė

Supermodeliui Lily Aldridge (29 m.) teko garbė kasmetiniame „Victoria’s Secret“ mados šou pasirodyti ant podiumo segint 2 mln. JAV dolerių (1,8 mln. eurų) brangakmeniais puoštą liemenėlę. Lily demonstruos „Fireworks Fantasy Bra“ liemenėlę, dekoruotą daugiau nei pusseptinto tūkstančio brangakmenių 18-os karatų aukso įsoduose. Liemenėlei sukurti juvelyrikos kompanijos „Mouawad“ dizaineriui prireikė daugiau nei 685 valandų.

Įsižiebė jausmai

Žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas (84 m.) ir buvęs supermodelis Jerry Hall (59 m.) – pora. Gandus, kad juos sieja romantiški jausmai, pora patvirtino per pasaulio regbio čempionato finalą Londone, į kurį atvyko kartu. Pora dar nekomentavo savo ryšių, bet mielai pozavo nuotraukoms eidami užimti savo vietų privačioje ložėje. Rupertas taip pat buvo nufotografuotas bučiuojantis į skruostą besišypsančiai Jerry, kai Australija pelnė tašką per savo antrąjį mėginimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.