Monako drama: dukra myli ir kenčia kaip mama

Po pasaulio žiniasklaidą pasklido informacija, jog vos išsiskyrusi su mylimuoju Monako kunigaikštytės Caroline (58 m.) duktė Charlotte Casiraghi (29 m.) jau turi naują mylimąjį. Besišypsančią laimingą porelę paparacai įamžino Paryžiuje. Teigiama, kad jų pasivaikščiojimas baigėsi viename privačiame bute.

Monako kunigaikštytė Caroline ir dukra Charlotte Casiraghi.<br>Scanpix/ViDA Press nuotr.
Monako kunigaikštytė Caroline ir dukra Charlotte Casiraghi.<br>Scanpix/ViDA Press nuotr.
Monako kunigaikštytė Caroline.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Monako kunigaikštytė Caroline.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Monako kunigaikštytės Caroline dukra Charlotte Casiraghi taip pat vis neranda vyro visam gyvenimui.
Monako kunigaikštytės Caroline dukra Charlotte Casiraghi taip pat vis neranda vyro visam gyvenimui.
Charlotte Casiraghi.
Charlotte Casiraghi.
Naujasis Charlotte draugas Lamberto Sanfelice atitinka Grimaldi dinastijos „grobio“ schemą.
Naujasis Charlotte draugas Lamberto Sanfelice atitinka Grimaldi dinastijos „grobio“ schemą.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 7:14 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 10:22 PM

Kodėl nė viena iš šių dviejų svajonių moterų – motina ir duktė – neranda ilgalaikės laimės?

Pažvelgęs į ankstesnes Monako kunigaikštytės Caroline nuotraukas iš tų laikų, kai ši artėjo prie 30-mečio, nejučia pagalvoji, jog matai jos dukterį Charlotte – neapsakomo grožio moterį, po kurios kojomis guli pasaulis ir vyrai. Apie tai – žurnale „Stilius“.

Charlotte ne tik savo išvaizda primena motiną, Monako kunigaikštytę Caroline. Motinos ir dukters gyvenimas kol kas panašus kaip du vandens lašai.

Nei viena, nei kita negali pasidžiaugti ilgalaike laime. Atrodo, abi pasmerktos, kad jų širdies reikalai būtų tarsi kelionė pramogų parko traukinuku: aukštyn, žemyn...

Ir ne tik Monaką jaudina gražiosios Caroline dukters likimo vingiai. Akivaizdu, kad į pramogų parko traukinuką dabar jau įlipo ir Charlotte Casiraghi.

Po pirmuosius pasaulio žiniasklaidos puslapius keliauja nuotraukos, kuriose šalia gražiosios kunigaikštytės Caroline dukters matyti naujas vyriškis. Prancūzijos žurnalo „Voici“ viršelis pasipuošė ir skambia antrašte: „Ji pakeitė Gadą!“

Jau seniai apie Charlotte ir garsaus prancūzų komiko, kilusio iš Maroko, Gado Elmaleh (44 m.), su kuriuo ji susilaukė sūnaus Raphaelio, kuriam netrukus sukaks dveji metai, santykius sklandė įvairiausi gandai.

Ar naujausia informacija apie Charlotte Casiraghi nereiškia jųdviejų santykių pabaigos?

Nuotrauka, kur Monako kunigaikštytės Caroline duktė įamžinta su naujuoju draugu, byloja apie jų artimus santykius. Atrodo, kad italas Lamberto Sanfelice (40 m.) atitinka Grimaldi dinastijos moterų „grobio“ schemą.

Iki šiol (bent toks susidaro įspūdis) Caroline ir Charlotte traukia toks pat vyrų tipas. Koks jis?

Moterų numylėtinis! Tamsiaplaukis, šaunus, žavus, kuriam, vaizdžiai tariant, sunku uždėti grandines.

Pažvelgus į nuotrauką naujasis Charlotte mylimasis primena jos motinos Caroline buvusį draugą, prancūzų aktorių Vincent'ą Lindoną (56 m.), su kuriuo Monako kunigaikštytė bendravo penkerius metus (1990–1995 m.), ar pleibojų finansų maklerį Philippe’ą Junot (75 m.). Šis nusivedė garsią moterį prie altoriaus, bet nepadarė jos laimingos. Ph.Junot ir kunigaikštytė Caroline išsiskyrė po dvejų metų. Santuoka buvo anuliuota.

Bet likimas iškrėtė piktą pokštą: pleibojaus Ph.Junot gimtadienis yra tą pačią dieną kaip ir Charlotte mylimojo G.Elmaleh – balandžio 19-ąją!

Nepaisant bendro vaiko, garsusis prancūzų komikas niekada savajai Charlotte nebuvo užmovęs žiedo. Nejaugi jam karjera ir laisvė svarbiau?

Dabar G.Elmaleh koncertuoja JAV ir Kanadoje, o per antrąjį savo sūnaus Raphaelio gimtadienį – gruodžio 17-ąją – stovės Toronto (Kanada) scenoje.

Naujasis vyras šalia Monako kunigaikštytės Caroline dukters – taip pat menininkas, turintis filmų kūrėjo ambicijų. Jo kino juosta „Cloro“ sulaukė išskirtinio dėmesio šių metų tarptautiniame Berlyno kino festivalyje.

Tai susimąstyti verčiantis kūrinys apie jauną plaukikę, kurią gali palaužti motinos mirtis ir tėvo depresija.

Įdomu tai, kad šios kino juostos prodiuserė – „Fiat“ įkūrėjo Giovanni Agnelli (1866–1945) proanūkė Ginevra Elkann (36 m.), artima Casiraghi šeimos draugė.

G.Elkann buvo pakviesta į šių metų rugpjūčio 1-ąją įvykusias Monako kunigaikštytės Caroline sūnaus Pierre’o Casiraghi (28 m.) vestuves.

Ar prodiuserė Ginevra buvo jungiamoji grandis tarp režisieriaus Lamberto ir Charlotte, kuri turi nuosavą bendrovę „Swoon Productions“?“

Tai būtų panašu į tiesą.

Įdomi detalė: L.Sanfelice kilmė atitinka Charlotte padėtį. Intelektulus vyriškis, iš kurio sklinda bohemiškas žavesys, išoriškai mažai primena mėlynojo kraujo atstovą.

Bet jo pavardė skamba taip: donas Lamberto Sanfelice, Banjolio kunigaikštis, Montefortės grafas. Taigi, jis yra vienos geriausių Italijos kilmingųjų šeimų atstovas.

Jo sesuo donna Violante Caroz žuvo 2010 metais Romoje per siaubingą motorolerio avariją.

O kaip dėl filmus kuriančio kunigaikščio ištikimybės?

Teigiama, kad iki Charlotte jis susitikinėjo su žavia rusų kilmės italų aktore, kilmingo kraujo turinčia Nicoletta Romanoff (36 m.). Bet apie kokią nors ilgiau užtrukusią L.Sanfelice partnerystę nieko nežinoma.

Taigi, svarbus lieka klausimas: ar L.Sanfelice būtų tas vyriškis, kurio reikia gražiajai Charlotte? Būtent dabar, kai taip sėkmingai ėmė klostytis jo karjera.

Ar daug laiko jis galės skirti moteriai su mažu vaiku?

Į šį klausimą atsakys tik laikas.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.