Vakarėlių liūtė Paris Hilton taps šaunia žmona?

Viešbučių paveldėtoja Paris Hilton (34 m.), kurios turtas vertinamas 1,3 milijardo eurų, atrodo, pasiryžo santuokai. Jau žinomas ir būsimasis jos gyvenimo palydovas. Jis – milijonierius ir iš šviesiaplaukės P.Hilton trokšta tik vieno – jos meilės, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvira apie Thomą Grossą sako Paris Hilton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-11-26 19:54, atnaujinta 2017-10-02 16:05

Viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja, realybės šou „The Simple Life“ dalyvė P.Hilton su savo išrinktuoju pažįstama ne taip jau seniai – penkis mėnesius. Bet aukštuomenės liūte tituluojama mergina jaučia, kad rado tą, kurio jai reikia.

„Jis – mano gyvenimo meilė“, – atvirai apie Thomą Grossą (39 m.) sako P.Hilton. Po nuotraukomis su mylimuoju ji deda tokius parašus: „gimininga siela“, „ištikima meilė“.

„Paris dar niekada nebuvo tokia laiminga“, – žurnalui „Star“ sakė jos draugai. Jų teigimu, kitais metais viešbučių „Hilton“ paveldėtoja nori surengti didžiausią savo gyvenimo šventę.

„2016-aisiais Paris nori žengti prie altoriaus. Jai sukaks 35-eri ir ji pasirengusi šiam žingsniui“, – sakė žurnalui viena jos draugių.

Be to, aukštuomenės liūtė trokšta susilaukti vaiko. Jos sesuo Nicky Hilton, liepos mėnesį ištekėjusi už Jameso Rothschildo, taip pat to siekia. Tad Paris norėtų vienu metu su seserimi tapti nėščia.

Kuo Th.Grossas skiriasi nuo ankstesnių P.Hilton mylimųjų?

Naujasis P.Hilton mylimasis suaugęs tapo 16-os, kai netikėtai mirė jo tėvas Austrijos politikas Hansas Grossas. Nuo to laiko dėl kompiuterių pamišęs ir daug žinių apie naujausias šiuolaikines technologijas sukaupęs Th.Grossas tapo solidžiu verslininku.

Jis sukūrė programinę įrangą, kuri analizuoja futbolo rungtynių duomenis, įkūrė bendrovę „RunningBall“, kuri, pasitelkusi stebėtojus, gyvai teikia informaciją iš bemaž visų varžybų daugelyje pasaulio valstybių. Ši informacija yra pirminis šaltinis tiek lažybų bendrovėms, tiek lažybų dalyviams.

Kai kilus skandalui dėl futbolo rungtynių lažybų tyrėjai apieškojo jo biurą, Th.Grossas neprarado savitvardos ir apsaugojo savo bendrovę nuo didesnių nuostolių.

Dabar Th.Grossas – konsultacinės bendrovės „Confidence Capital AG“ vadovas. Jos turtas vertinamas 200 milijonų eurų. Vyras nepraranda blaivaus proto, nors ir mėgsta audringai pasilinksminti savo prabangiuose apartamentuose Šveicarijoje, paplūdimio viloje Ibisoje ar privačiame reaktyviniame lėktuve.

Tvirtų pečių Th.Grossas – puikus vyriškumo ir gyvenimo džiaugsmo derinys.

Gražioji šviesiaplaukė pirmą kartą žurnalistams davė interviu apie savo gyvenimo vyrą.

– Kur susipažinote su Thomu?

– Gegužę vykusio Kanų kino festivalio metu buvau pakviesta į vakarėlį, kurį Thomas surengė savo jachtoje „Galaxy“. Kai kilau laipteliais, jis stovėjo viršuje, norėdamas su manimi pasisveikinti. Pajutau, kad mano viduje kažkas suspurdėjo. Abu iškart pajutome šią neįtikėtiną chemiją, pradėjome flirtuoti. Nuo šios akimirkos visą savaitę nuo jo nebesitraukiau.

Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Thomas labai gerai atrodė, ir aš iškart pajutau, kad jis išskirtinis. Dar niekada anksčiau nebuvau sutikusi tokio žmogaus kaip jis. Nuo to laiko jaučiuosi kaip pasakoje. Ir staiga viskas mano gyvenime tapo magiška.

– Tinkate vienas kitam?

– Iškart gerai pasijutome drauge, taip, lyg būtume pažįstami daugelį metų. Esame labai panašūs – gal ir dėl to, kad abu Vandeniai. Šio Zodiako ženklo žmonėms patinka pilnomis rieškučiomis semti gyvenimo malonumus.

– Abu esate klestintys verslininkai. Ar namie daug kalbatės apie darbą?

– Abu esame sėkmės lydimi savo profesijos atstovai, būtent dėl to man taip patinka mūsų ryšys. Nuolat keičiamės žiniomis apie savo įmones. Ir man daro įspūdį, koks jis protingas ir patyręs. Thomo dažnai prašau patarimo dėl įvairių projektų.

Negana to, jis kasdien įkvepia mane naujiems sumanymams. Thomo darbo etika ir verslo pojūtis – įspūdingi. Bet, žinoma, kalbamės ne tik apie savo bendroves. Galime ir valandų valandas šnekėtis apie gyvenimą, meną, pasaulio įvykius, dvasinius dalykus.

– Tai labai rimtos temos. Ar pašėliojate?

– Ir dar kaip! Toks bendravimas mums net labai svarbus. Nors tiek jis, tiek aš verslo reikalais daug keliaujame, stengiamės atrasti kuo daugiau laiko pabūti kartu ir tuomet tik pramogaujame.

Ši vasara buvo geriausia mano gyvenime. Dar niekada nebuvau tokia laiminga, nepatyriau tiek daug malonių akimirkų. Thomas – ne tik mano vaikinas, bet ir mano geriausias bičiulis.

Jaučiu, kad pagaliau radau partnerį, kuris man tobulai tinka. Thomas, vaizdžiai sakant, tai pataikymas į dešimtuką, abu esame vienodo lygmens. Jis myli mane. Tai pirmas kartas, kai patyriu tokį jausmą.

Thomui nesvarbu, kad esu įžymybė, jis nenori atsidurti dėmesio centre, nori tik mylėti mane ir būti mylimas, – daugiau nieko jam nereikia.

– Partnerystė ir pinigai. Kokį vaidmenį jie atlieka?

– Jei mums ko reikia vienam iš kito – tikrai ne pinigų. Ir tai tiesiog nuostabu!

– Ar jau gyvenate kartu?

– Jau kuris laikas gyvenu pas Thomą Šveicarijoje. Čia man labai patinka. Mano verslo diena tokia įtempta, čia puikiai atsipalaiduoju. Šveicarija – būtent ta vieta, kur galima atsipūsti, pailsėti ir tik dviese maloniai leisti laiką.

– Kuo europiečiai pranašesni už amerikiečius?

– Galiu pasakyti tik tiek, kad Thomo tėvai jį tikrai puikiai išauklėjo. Jis – tikras džentelmenas, elgiasi su manimi kaip su princese. Jaučiuosi laimingiausia pasaulio mergina!

– Jūsų žodžiai skamba kaip visiškai normalios merginos. Iki šiol dažnai matėme visiškai kitokią Paris Hilton.

– Paauglystėje pirmiausia garsėjau kaip vakarėlių mergina. Tikrovėje esu veikli ir sunkiai dirbanti verslo moteris, sukūrusi nuosavą imperiją. Žinoma, vis dar puoselėju vakarėlių mergaitės įvaizdį. Tai sudaro ir dalį tarptautinio ženklo „Paris Hilton“, kurį pastaraisiais metais paverčiau sėkmingu ir brangiu. Pastaruoju metu išbandžiau darbą prie diskžokėjo pulto – gastroliuosiu po pasaulio klubus.

Ir tai dar ne viskas. Iki šiol išleidau 17 savo gaminių linijų, rinkoje pasirodė mano 19-ieji kvepalai, be to, užsiimu savo nekilnojamojo turto vadyba.

– Dalyvaujate ir labdaros projektuose.

– Gyvenimas man pažėrė tiek daug laimės, todėl noriu bent dalį šios dovanos sugrąžinti. Norėčiau padėti tiems, kuriems reikia mano pagalbos. Pavyzdžiui, dažnai lankau vaikus ligoninėse ar prieglaudose. Jei pavyksta juos pralinksminti, tuomet ir man saulė šviečia skaisčiau. Džiaugiuosi, kad kitą mėnesį vyksiu į Indiją, našlaičių prie-glaudą, prie kurios statybos prisidėjau ir aš.

– Ir sugrįžusi žengsite prie altoriaus?

– Esu dėkinga likimui, atsiuntusiam man gyvenimo vyrą. Dar niekada nebuvau laimingesnė nei dabar. Mums nuo pat pradžių tapo aišku, kad mus sieja rimtas ryšys. Džiaugsiuosi viskuo, ką pasiųs ateitis. Bet pirmiausia mūsų bendromis Kalėdomis.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.